Ads Top

Survivor Διαρροή 4/3: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση


Ποιοι χάνουν σήμερα τελικά - Ποιον ψηφίζουν υποψήφιο προς αποχώρηση - Τι αναφέρει η τελευταία διαρροή

Το Survivor είναι των ανατροπών. Αλλά όταν μπορεί να γίνει κάπου ανατροπή. Διότι, στο ποια παίκτρια θα είναι η 2η υποψήφια προς αποχώρηση δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι. Μπετό το συγκεκριμένο Survivor spoiler στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Σας είπαμε με ανάρτηση νωρίτερα. Υπάρχει τεράστιο φαβορί για το ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση. Από τη στιγμή που οι Διάσημοι χάνουν την ασυλία, μονόδρομος ήταν η επιλογή τους. Ειδικά, από τη στιγμή που από την πλευρά των Μαχητών υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Μαριλίνα.

Με άλλα λόγια, οι μπλε έβγαλαν στον τάκο τη χειρότερή τους παίκτρια. Αυτή που τελευταία έχει κερδίσει 1-2 παιχνίδια το πολύ. Οι κόκκινοι έπρεπε από την πλευρά τους να εξασφαλίσουν πως θα έχουν έναν αδύναμο παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση. Η επιλογή ήταν μονόδρομος.



Survivor spoiler 4/3 αποχώρηση: Αυτή η υποψήφια!

Οι Διάσημοι δεν έκαναν το λάθος να μην ακολουθήσουν την επιλογή των μπλε. Με άλλα λόγια, γυναίκα έβγαλαν κι εκείνοι στον τάκο. Κοινώς, γυναίκα θα αποχωρήσει ξανά από το Survivor 2024. Ποια θα είναι αυτή; Ε, δεν θέλει και ερώτημα..

Η Ευγενία Μπόρλα είναι η 2η υποψήφια προς αποχώρηση. Οριστικό και κλειδωμένο είναι το spoiler. Μάλιστα, αυτή θα βγει με σχεδόν όλη την κόκκινη ομάδα να την επιλέγει. Είναι τόσο κακή, για την ακρίβεια αναποτελεσματική, αγωνιστικά που δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.