Ads Top

Survivor 2024: To Twitter δικάζει τον Παππά για τον ρόλο «δικαστή» σε Γκιουλέκα και Περπατάρη - «Είσαι ένας οχετός και δεν αλλάζεις» (vid)


Ξέσπασαν όλοι οι τηλεθεατές εναντίον του Παππά - Δείτε τι γράφει ο κόσμος

«Μύλος» έγιναν οι Κόκκινοι μετά το άγριο «πέσιμο» που επιφύλαξε ο Αλέξης Παππάς στον Γιώργο Γκουλέκα και τον Γιάννη Περπατάρη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.




Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα οι συμπαίκτες του ζήτησαν να βγουν εκτός στίβου μάχης αφού σωματικά δεν μπορούσαν ανταπεξέλθουν παραχωρώντας πέναλτι στους Μαχητές, σύμφωνα με τους κανόνες.

Ο Αλέξης Παππάς ανέλαβε χρέη «δικαστή» και πέρασε από… κακουργιοδικείο τους δύο παίκτες κατηγορώντας τους ευθέως ότι επιβουλεύονται την ομάδα προς όφελος των Μαχητών.



Με αυστηρό ύφος, φωνές και σκληρά λόγια ο Αλέξης Παππάς έστησε στον τοίχο Γκιουλέκα και Περπατάρη και μάλιστα έφτασε στο σημείο να τους πει ότι αν δεν έχουν σκοπό να παίζουν με αξιοπρέπεια καλά θα κάνουν να αλλάξουν στρατόπεδο ή να γυρίσουν σπίτι τους.

Ο πύρινος λόγος του Παππά άναψε τα λαμπάκια στο Twitter που κουράστηκε να τον βλέπει να παριστάνει τον… όσιο Πατάπιο κρίνοντας τους πάντες και τα πάντα την ώρα που ο ίδιος παίζει μπάλα στο “βρώμικα” στο παρασκήνιο.












Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.