Ads Top

Survivor Διαρροή 19/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία


Διάσημοι ή Μαχητές; Τι αναφέρει η τελευταία διαρροή, ποιοι κερδίζουν σήμερα τελικά..

Το Survivor έχει πλέον μπλε απόχρωση στις νίκες. Οι νέοι Μαχητές πήραν τις δύο πρώτες για την 11η εβδομάδα στο Survivor 2024. Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Η περασμένη εβδομάδα ήταν η 1η με τις νέες ομάδες. Οι Διάσημοι ήταν σαρωτικοί. Πήραν τα 4 από τα 5 παιχνίδια που έγιναν. 




Από αυτές, τρεις ασυλίες ήταν δικές τους. Το συνολικό σκορ πήγε στο 4-1. Την Κυριακή άλλαξαν πάλι οι ομάδες. Οι Μαχητές πήραν το αίμα τους πίσω. Διότι, το σκορ έως τώρα είναι στο 2-0. Αλλά σε σχέση με την πρώτη ημέρα, η απόσταση ήταν πιο μικρή.

Για λίγες ημέρες δεν έχουμε Survivor spoiler. Σας έχουμε ενημερώσει σχετικά γι΄ αυτό. Ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο ξεκουράζεται, συνεπώς οι πληροφορίες έρχονται από αλλού. Η Δανάη έδωσε την πρόβλεψή της για ποια ομάδα έχει το προβάδισμα για την 3η ασυλία, αλλά μέχρι εκεί. Βέβαια, σπάνια πέφτει έξω.



Πλάκα έχουν οι αλλαγές. Η τηλεθέαση είχε ανάγκη από κάτι διαφορετικό.

Survivor spoiler 19/3: Η μπίλια στο…

Η μπίλια στο κόκκινο. Όλα δείχνουν πως οι Διάσημοι κερδίζουν την 3η ασυλία. Μένει να το δούμε και στην πράξη.



Άλλαξε κάπως η ψυχολογία των κόκκινων, πείσμωσε η Δώρα, η Δαλάκα κάνει νίκες οπότε κάπως τσουλάει το πράγμα. 

Από την άλλη μεριά, ο Φάνης θέλει χρόνο να έρθει στα ίσια του. Επιπρόσθετα, οι υπερβάσεις από τη Χρύσα ή και άλλους παίκτες δεν είναι απλό να συνεχιστούν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.