Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 11/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Κόκκινοι ή Μπλε; Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Είδαμε στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής για πρώτη φορά τους νέους Διάσημους και νέους Μαχητές. 

Φανερό είναι ότι οι κόκκινοι είναι καλύτεροι και πήραν την 1η ασυλία. Τι θα γίνει με την 2η ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;




Το Survivor spoiler είναι οριστικό και κλειδωμένο. Έχουμε εικόνα για το ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία. Η Δανάη είχε δώσει πρόβλεψη από νωρίς για το ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία. Και ήταν μια λογική εκτίμηση για τα δεδομένα που έχει και έχουμε όλοι στα χέρια μας.

Έως τώρα, οι Μαχητές είχαν μια καλή αγωνιστική ομάδα. Ωστόσο δεν είχαν και το καλύτερο δυνατό κλίμα. Μια πεντάδα δυνατή ενωμένη είχαν, Τζέημς, Σταυρούλα, Χρύσα, Γιάννης και Φάνης. Οι τελευταίοι δύο έφυγαν, άρα το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Το ακόμα χειρότερο από ότι δείχνει και το trailer είναι και η ψυχολογία και η συμπεριφορά του Σταμάτη Ταλαδιανού με τους Μαχητές.



Η τηλεθέαση ήθελε ένα boost. Η αλλαγή φέρνει κάτι τέτοιο, αλλά το μονότονο του πράγματος στη νίκη θα φέρει προβλήματα. Πιθανότατα τουλάχιστον. Διότι, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Στο Survivor 2024 δεν έχουμε δει και πολλές τέτοιες είναι η αλήθεια.

Survivor Spoiler 11/3: Αυτοί παίρνουν την ασυλία!



Η Κατερίνα Δαλάκα έχει επιστρέψει και έφερε τρεις νίκες στην πρώτη ασυλία. Μάλιστα, όλες εύκολες δεν ήταν. Μία από αυτές ήταν κόντρα στην Σταυρούλα. Από την άλλη μεριά, οι Μαχητές δεν έχουν διαθέσιμο τον Σάββα Γκέντσογλου. Αν τυχόν επιστρέψει, θα δυναμώσουν. Θα γυρίσει όμως απόψε;

Η Σταυρούλα και Τζέημς έχουν τα παράπονά τους για τις ομάδες που έχουν διαμορφωθεί. Πόσο καιρό θα τους πάρει να το συνηθίσουν και να βοηθήσουν και τους υπόλοιπους είναι κάτι που μένει να το μάθουμε.

Μπορούν να σηκώσουν κεφάλι οι Μαχητές και να ισοφαρίσουν τις ασυλίες σε 1-1;

ΟΧΙ…

Διότι, οι Διάσημοι κερδίζουν και την 2η ασυλία. Οριστικό και επιβεβαιωμένο το spoiler για τη νίκη των κόκκινων. Το σκορ με τις νέες ομάδες θα πάει στο 2-0. Με άλλα λόγια, το σερί θα μεγαλώσει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.