Ads Top

Κούκλα με παραμυθένιο νυφικό: Η Βρισηίδα Ανδριώτου νυφούλα στην αγκαλιά του Σπύρου Μαρτίκα (pic)


Η Βρισηίδα Ανδριώτου φόρεσε νυφικό, χθες, Πέμπτη, το βράδυ, με αφορμή τα δέκα χρόνια “Yes I Do” και ο Σπύρος Μαρτίκας την καμάρωσε νύφη.

Ειδικότερα, ο θεσμός γιορτάστηκε με μια ξεχωριστή πασαρέλα, γεμάτη από διάσημες νύφες, που πραγματοποιήθηκε στο ΜΕC Παιανίας, μεταξύ των οποίων και το μοντέλο, το οποίο φόρεσε ένα μακρύ κρεμ νυφικό με πέρλες και διαφάνειες.




Δίπλα της φυσικά ήταν ο φαρμακοποιός, ο οποίος, μετά το bridal show, φωτογραφήθηκε μαζί της, αγκαλιά.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου για την πρόταση γάμου του Σπύρου Μαρτίκα

Όπως υπογράμμισε η influencer, για το ενδεχόμενο να της κάνει πρόταση γάμου ο πρώην παίκτης του survivor, «κάποια στιγμή θα γίνει η πρόταση γάμου. Βέβαια ξέρω ότι δεν θα γίνει ακόμα, επειδή είμαστε ζευγάρι και όλα τα κάνουμε μαζί, γνωρίζω ότι έχουμε ανοίγματα και δεν είναι εύκολο να μου πάρει δαχτυλίδι. Οπότε επειδή έχουμε ανοίγματα και το σπίτι ακόμα δεν έχει τελειώσει, ξέρω ότι η πρόταση γάμου δεν θα έρθει τώρα. Μόλις καθίσουμε και ηρεμήσουμε, τότε ίσως και να το περιμένω κάποια στιγμή».





Κουκλάρα ετοιμη για τον γάμο: Η Βρισηίδα Ανδριώτου φόρεσε νυφικό, ηλεπτομέρεια στο μπούστο που θα ζήλευε κάθε γυναίκα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου φόρεσε νυφικό, αν και δεν έχει γίνει επίσημα γνωστή η πρόταση γάμου από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο Survivor και από τότε, παραμένουν αχώριστοι και πολλές φορές έχουν εκφράσει την επιθυμία κάποια στιγμή η σχέση τους να περάσει στο επόμενο στάδιο και να δημιουργήσουν οικογένεια.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό



Μέχρι τότε, λίγο πριν περπατήσει για δεύτερη φορά στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου, το μοντέλο βρέθηκε στο ατελιέ του οίκου Costantino για πρόβα νυφικού και φωτογραφήθηκε με ένα παραμυθένιο νυφικό με εντυπωσιακό μπούστο και κοψίματα στο πλάι.

Η πρόβα νυφικού της Βρισηίδας Ανδριώτου

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.