Ads Top

Ολυμπιακός - Βόλος κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα


Ολυμπιακός - Βόλος κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα

Ολυμπιακός - Βόλος κανάλι | live streaming Που μπορώ να το δω σήμερα: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με κόσμο τον Βόλο για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο νικών με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο. 

Οι Πειραιώτες μετρούν τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και συνολικά έξι σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας πως βρίσκονται σε καλό «φεγγάρι». Μάλιστα, η επιστροφή του ενός βαθμού από το CAS, επέτρεψε στον Ολυμπιακό να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους 4, στους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στον 1 από τον τρίτο Παναθηναϊκό.

Από την άλλη τώρα, ο Βόλος, την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε το μόλις 4ο τρίποντό του στη σεζόν και πρώτο μετά από 2,5 μήνες και δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος (!), επικρατώντας με σκορ 3-1 της Λαμίας στο Πανθεσσαλικό. 

Ολυμπιακός - Βόλος Κανάλι

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Βόλος της 26ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 4 HD. Με τους συνδρομητές της COSMOTE να έχουν πρόσβαση και στο live streaming βίντεο του αγώνα.

Ολυμπιακός - Βόλος Live Streaming: Με Άμπι αλλά και απουσίες η αποστολή του Ολυμπιακού για Βόλο

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για το εντός έδρας παιχνίδι του με τον Βόλο, την Κυριακή (3/3, 19:30) για την 26η αγωνιστική (και τελευταία της κανονικής διάρκειας) της Stoiximan Super League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει φυσικά στους τιμωρημένους Φορτούνη-Κίνι και στον τραυματία Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ εκτός έμειναν και οι Ντόη, Καμπράλ, Καρβάλιο και Ιμπόρα.

H αποστολή του Ολυμπιακού: Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Όρτα, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Άμπι, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Στουρνάρας.

Ολυμπιακός - Βόλος Live Streaming: Με πολλές απουσίες στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Βόλος

O Χρήστος Κόντης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκαρσία, Άλχο, Γκλάβτσιτς, Καλογερόπουλο και Τσοκάνη που θα εκτίσουν τις ποινές τους, καθώς και τον Τρουιγιέ.

Αναλυτικά, η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Ράσιτς, Λούνα, Καραγιάννης, Κίτσος, Μπαριέντος, Μπερτόγλιο, Ντε Καμπς, Ολιβέρα, Κόμπα, Ποπέσκου, Ασεχνούν, Μωραΐτης.

Ολυμπιακός - Βόλος Live Streaming: | Links:

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Βόλος της 26ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 4 HD.

Δυστυχώς, στους αγώνες της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η υπηρεσία Live Streaming.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.