Ads Top

Γιάννης Ξανθόπουλος | Ποιος είναι ο νεαρός τραγουδιστής που συμμετέχει στο J2US που ενεπλάκη σε θανατηφόρo τροχαίο


Όλα όσα δεν ξέρετε για τον Γιάννη Ξανθόπουλο

Όπως έγινε γνωστό, σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.


Ποιος είναι ο Γιάννης Ξανθόπουλος

Ο 24χρονος τραγουδιστής συστήθηκε στο κοινό το 2017 μέσα από τη συμμετοχή του στο Rising Star του ANT1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση του talent show. 

«Τα όνειρά μου έχουν έναν και μόνο πυρήνα: το τραγούδι. Δεν έχω στόχο να βγάλω λεφτά ή να γίνω γνωστός σε όλο τον πλανήτη, αλλά να μπω στη δισκογραφία. Θέλω να γίνω, δηλαδή, επαγγελματίας τραγουδιστής. Να με εμπιστευτούν καλοί συνθέτες, άξιοι στιχουργοί και παραγωγοί. Θα ήθελα να μπορώ να κάνω αυτά τα πράγματα, να πατήσω στα δικά μου πόδια, να πω ωραία τραγούδια που θα αγαπήσει ο κόσμος και να πραγματοποιώ live εμφανίσεις», δήλωνε εκείνη την περίοδο σε συνέντευξή του στο Down Town.

Φανατικός θαυμαστής του Αντώνη Ρέμου



Ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος συμμετείχε ως κριτής του Rising Star είχε εκφράσει τη συμπάθειά του προς το πρόσωπο του 16χρονου τότε ερμηνευτεί με τον οποίο αργότερα συναντήθηκαν ξανά. 

«Είμαι Ρεμικός τύπος; Πρέπει να πω ότι υπάρχουν πολλοί Ρεμικοί στην Ελλάδα, όχι μόνο εγώ. Δεν έχω τρέλα μόνο με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και με τους συνθέτες και τους στιχουργούς των τραγουδιών του. Για παράδειγμα, ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους μου. Σίγουρα όμως ο Αντώνης Ρέμος είναι μια προσωπικότητα που με εμπνέει. Για είναι top τραγουδιστή», είχε δηλώσει ο Γιάννης Ξανθόπουλος για τον Αντώνη Ρέμο.

Οι δυο τους συναντήθηκαν αρκετά χρόνια αργότερα όταν το 2022 ερμήνευσαν ντουέτο μία από τις επιτυχίες του τραγουδιστή στη μουσική εκπομπή που παρουσίαζε εκείνη την περίοδο ο Γιώργος Θεοφάνους στο Open.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος αμέσως μετά το Rising Star κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο: «Εδώ που φτάσαμε», ενώ το 2018 ακολούθησε η πρώτη του εμφάνιση στην πίστα, όταν συνεργάστηκε με την Έλλη Κοκκίνου και τον Θέμη Αδαμαντίδη. 

Το ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια

Σε συνέντευξή του τον Ιούνιο του 2023 στο Mega Καλημέρα ο Γιάννης Ξανθόπουλος είχε μιλήσει για τη σχέση του με το άλλο φύλο αλλά και την «επίθεση» αγάπης που δέχτηκε από θαυμάστριά του.

«Μου έχει συμβεί θαυμάστρια να με αρπάξει και να με φιλήσει στο στόμα», ανέφερε ο νεαρός τραγουδιστής. 

Όσο για την προσωπική του ζωή: «Για να με κερδίσει μία κοπέλα πρέπει να είναι ο εαυτός της. Με στεναχωρεί που πλέον, οι κοπέλες δεν είναι ο εαυτός τους. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος. Έχω κλάψει και έχω πέσει στα πατώματα για μία γυναίκα. Μου έχει συμβεί θαυμάστρια να με αρπάξει και να με φιλήσει στο στόμα», είχε απαντήσει ο Γιάννης Ξανθόπουλος. 

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος στο J2US

Φέτος, ο νεαρός τραγουδιστής επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή του στο J2US του Alpha. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος συμμετέχει στο μουσικό σόου μαζί με τη Δώρα Παντέλη,

«Κάνουμε πάρα πολλές πρόβες, η Δώρα κάνει και μόνη της πρόβες, δουλεύει πολύ και το έχει πάρει σοβαρά. Έχουμε απίστευτη χημεία με τη Δώρα», δήλωσε πρόσφατα στο Happy Day ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

«Είναι δουλευταρά και το έχει πάρει πολύ σοβαρά για την ηλικία του, πρόσθεσε η Δώρα Παντέλη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.