Ads Top

Η επομένη μέρα στον Παναθηναϊκό: Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά τον Ολυμπιακό!


Ο Παναθηναϊκός έχασε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το πρωί της Παρασκευής να στέλνει το πρώτο μήνυμα στους πράσινους.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνόδευσε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και είδε από μέσα από το γήπεδο την ήττα της ομάδας του με 71-65.




Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν για δεύτερη φορά φέτος στη διοργάνωση επί των πρασίνων και «έπιασαν» το «τριφύλλι» στη βαθμολογία της Euroleague (18-11), έχοντας το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Ο DPG λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο αντέδρασε για πρώτη φορά για την ήττα μέσω ενός story στο instagram και έστειλε το μήνυμα του στο στρατόπεδο του τριφυλλιού. 

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έγραψε με πράσινο χρώμα «5/5 αυστηρά», εννοώντας πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πρέπει να πάρει πέντε νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα.




Ο Παναθηναϊκός έχει να παίξει με Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, με Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, με Βίρτους στη Μπολόνια, με Μπάγερν στο Μόναχο και στο φινάλε της κανονικής περιόδου υποδέχεται στην Αθήνα την Άλμπα.

Αν η ελληνική ομάδα τα καταφέρει, τότε, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα έχει μία θέση στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.



Αναλυτικά οι 5 τελευταίες αγωνιστικές

30η αγωνιστική
Τετάρτη (20/3): Ερυθρός Αστέρας  - Παναθηναϊκός

31η αγωνιστική
Παρασκευή (22/3): Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

32η αγωνιστική
Παρασκευή (29/3): Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός

33η αγωνιστική
Παρασκευή (5/4): Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός

34η αγωνιστική
Πέμπτη (11/4): Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.