Ads Top

Νέος... Αλεξανδρόπουλος στο Λιμάνι - Πρώην του Παναθηναϊκού "χτυπάει" ο Ολυμπιακός


Η εντυπωσιακή εμφάνισή του και γιατί ψάχνει ομάδα το καλοκαίρι. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο και ψηλά στη λίστα τους έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής, που έχει φορέσει για χρόνια τα πράσινα...

Η εντυπωσιακή εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε κόντρα στο Καζακστάν ήταν η απόδειξη του Δημήτρη Κουρμπέλη πως... είναι και πάλι εδώ! 




Μετά από έξι προβληματικούς μήνες στην Τράμπζονσπορ ο διεθνής άσος έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό στη Φατίχ Καραγκιουμρούκ, όπου αγωνίζεται ως δανεικός. Ανέκτησε τη φόρμα του και αποδείχθηκε καταλυτικός για την Εθνική Ελλάδας στο μεγαλύτερο ματς της τελευταίας δεκαετίας... μέχρι το επόμενο, που θα γίνει την Τρίτη (26/3, 19:00) στην Τιφλίδα.

Η επανεμφάνιση του "Κούρμπε" στο προσκήνιο άνοιξε εκ νέου της συζήτηση περί πιθανής επιστροφής του στη Super League. Σε μία εποχή που οι "Big-4" πασχίζουν να ενισχυθούν με Έλληνες παίκτες, ο βασικός αμυντικός χαφ της Εθνικής Ελλάδας δεν μπορεί να περνά αδιάφορος στο πρωτάθλημα της χώρας μας.



Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού είχε "παίξει" για μεταγραφή στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο. Οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή όταν ακόμα βρισκόταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας στην Τράμπζονσπορ. 

Εν τέλει η ομάδα της Τραπεζούντας τα βρήκε με την Καραγκιουμρούκ για τον δανεισμό του Κουρμπέλη προτού ο Ολυμπιακός περάσει στο "παρασύνθημα", καταθέτοντας δηλαδή ολοκληρωμένη πρόταση.



Στον δανεισμό του 30χρονου μέσου δεν τοποθετήθηκε καν οψιόν αγοράς, κάτι που σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Τράμπζονσπορ, μια ομάδα που παραμένει αμφίβολο το αν θα του δώσει ρόλο για την επόμενη σεζόν. Δεν θα αργήσουν συνεπώς να "σκάνε" νέα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του Κουρμπέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει το τσεκάρισμα του πρώην "πράσινου" άσου. Η απόκτηση -με δανεισμό- του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου το περασμένο καλοκαίρι έδειξε την κατεύθυνση που θέλουν να κινηθούν οι Ερυθρόλευκοι, επενδύοντας σε αξιόλογους Έλληνες παίκτες.

Υπάρχει φυσικά και το κομμάτι της "επικοινωνιακής" νίκης με το να ντύσει στα ερυθρόλευκα ο Ολυμπιακός έναν ακόμα πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Αυτό ωστόσο είναι δευτερεύον, αφού η ουσία είναι πως ο Κουρμπέλης θα βοηθούσε την ομάδα στο πραγματικά μείζον θέμα, που είναι το αγωνιστικό. Σκεφτείτε πως πρόκειται για αμυντικό χαφ με ευχέρεια να καλύψει και τη θέση του στόπερ αν χρειαστεί, τη στιγμή που ο μοναδικός στο ρόστερ με αυτα τα χαρακτηριστικά φέτος είναι ο 36χρονος Ιμπόρα! Άρα αυτομάτως μιλάμε για πολύ σημαντική αναβάθμιση...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.