Ads Top

Αποκάλυψη-βόμβα Θωμαΐδη για την έδρα του Τελικού Κυπέλλου!


Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες σχετικά με την έδρα του τελικού Κυπέλλου, με τον έμπειρο ρεπόρτερ όμως να έχει το ρεπορτάζ και να κάνει γνωστό το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το μεγάλο ματς.

Για μία ακόμη σεζόν η απόφαση για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αποδείχτηκε γρίφος για δυνατούς λύτες. ΟΑΚΑ, Πανθεσσαλικό, ΑEL FC Arena, ακόμη και το όνομα της Τούμπας βγήκε με κάποιο τρόπο στην επιφάνεια. 




Ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μετέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης μέσα από την εκπομπή «Στη σέντρα» του Metropolis 95.5, ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Όπως ακούστηκε από τον ραδιοφωνικό «αέρα» οι εμπλεκόμενες πλευρές καταλήγουν στο Ολυμπιακό Στάδιο, παρότι ο Άρης είχε εκφράσει την αρνητική στάση του σε αυτήν την επιλογή. Ωστόσο ελλείψει άλλης επιλογής που να επιτρέπει την παρουσία χιλιάδων οπαδών, φαίνεται ότι θα αναγκαστεί να την αποδεχτεί.



Αυτή η επιλογή θα ικανοποιήσει την ανάγκη του Άρη και του Παναθηναϊκού να αγωνιστούν στον αγώνα που θα κρίνει τον δεύτερο τη τάξει, εγχώριο τίτλο, με την υποστήριξη 20 χιλιάδων φιλάθλων τους.
Πηγή: metrosport.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.