Ads Top

Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό ο πρόεδρος της Χετάφε!


Aπό επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε η μεταγραφή του Νεμάνια Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό, αφού ο πρόεδρος της Χετάφε, Άνχελ Τόρες, γνωστοποίησε την αποχώρηση του Σέρβου από τον σύλλογο της Μαδρίτης!

Έκανε επίσημη την αποχώρηση του Μαξίμοβιτς για τον Παναθηναϊκό, ο πρόεδρος της Χετάφε!



Λίγες ώρες μετά τη σπουδαία νίκη των Μαδριλένων επί της Τζιρόνα με σκορ 1-0, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Άνχελ Τόρες, επιβεβαίωσε σε Μέσο της Ισπανίας, ότι ο Σέρβος χαφ, θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον σύλλογο προκειμένου να φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι»!

Είναι κάτι το οποίο έχει γνωστοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό, αφού ο Παναθηναϊκός έχει αποσπάσει τη θετική απάντηση του έμπειρου μέσου από τον Ιανουάριο!



Πρόκειται για μια επιβεβαίωση η οποία δεν είχε έρθει ως τώρα από την πλευρά της Χετάφε, όμως ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, την έκανε μετά το ματς της 29ης αγωνιστικής της La Liga, τονίζοντας μάλιστα, ότι ο Μαξίμοβιτς ήθελε να βρίσκεται κοντά στην πατρίδα του και για αυτόν τον λόγο συμφώνησε και με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον σύλλογο.

«Ο Μάξι θέλει να βρίσκεται κοντά στην πατρίδα του, για αυτό ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και για την συμπεριφορά του», ανέφερε ο Άνχελ Τόρες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.