Ads Top

Την ώρα που η μισή Ελλάδα κράζει Ζάρι: Πρώτη η Μαρίνα Σάττι…


Βρε, λες; Πρώτη η Μαρίνα Σάττι…

Το τραγούδι Zari που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στον ημιτελικό της Eurovision, παρουσιάστηκε σε ειδική εκπομπή της ΕΡΤ το βράδυ της Πέμπτης 7/3 και από το ίδιο βράδυ τα social media πήραν φωτιά. Οι αντιδράσεις, οι σχολιασμοί και τα memes έπεφταν βροχή.




Από ακραίες εκδηλώσεις λατρείας για το βίντεο κλιπ, το τραγούδι συνολικά, τους στίχους, αναλύσεις για τους συμβολισμούς και το πιθανό τρολάρισμα των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στη δημιουργία του, μέχρι την αντίπερα όχθη των σχολιασμών με τις σκληρές κριτικές, την κατακραυγή και τις αναλύσεις για την προχειρότητα και την «ξεπέτα» του όλου δημιουργήματος. 

Υπήρξαν μέχρι και αντιδράσεις από τη στιχουργό Εύη Δρούτσα που το κατηγόρησε για κλοπή του στίχου «Τα τα τα».



Παρόλες τις αρκετές αρνητικές αντιδράσεις το Ζari έχει καταφέρει να φτάσει σε τρομερά νούμερα. Με πάνω από 3.500.000 προβολές στο επίσημο βίντεο κλιπ, μοιρασμένο σε 2,1 εκατομμύρια στο κανάλι της Μαρίνας Σάττι και 1,4 εκατομμύρια στον επίσημο κανάλι του διαγωνισμού της Eurovision, το Ζάρι κατέχει την πρώτη θέση στα YouTube Trends της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η επιτυχία του όμως είναι πια παγκόσμια στο Youtube καθώς βρίσκεται σε πολλές χώρες στις πρώτες θέσεις των trends. Στα music trends στη Νορβηγία έχει φτάσει στη 10η θέση, την 11η στην Ολλανδία, τη 13η στη Δανία, την 20ή στη Σουηδία, την 22η στο Ηνωμένο Βασίλειο και την 23η στην Ιρλανδία. Το πιο φοβερό από όλα όμως είναι ότι το Zari ανήκει πια στο Top 50 των παγκοσμίων τάσεων του YouTube .



Αλλά και στο Spotify η επιτυχία του δεν πάει πίσω. Το τραγούδι έχει περισσότερα από 1.000.000 streams και βρίσκεται στην 1η θέση του ελληνικού Spotify Chart. Παράλληλα η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο των δύο μεγαλύτερων editorial playlist της πλατφόρμας: της New Music Friday Greece και της Hot Hits Greece.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.