Ads Top

Οριστική απόφαση για την Φενερμπαχτσέ!


Οριστική απόφαση για το αν θα παίξει ή όχι η Φενέρμπαχτσε στο Σούπερ Καπ Τουρκίας λίγες μέρες πριν τις «μάχες» με τον Ολυμπιακό στο Europa Conference League.

Η Φενέρμπαχτσε είχε καταθέσει πριν μερικές μέρες αίτημα ούτως ώστε να αναβληθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ Τουρκίας που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 7 Απριλίου, τέσσερις μέρες πριν την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προημιτελικά του Europa Conference League (11/4, 19:45).




Τελικά, το σχετικό αίτημα απορρίφθηκε και η Φενέρ θα αγωνιστεί κανονικά στο Σούπερ Καπ με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ, καθώς δεν μπόρεσε να πείσει την τουρκκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ώστε εκείνη να διαφοροποιήσει τον προγραμματισμό.

Το πιεσμένο καλεντάρι είναι ο λόγος που η ομοσπονδία δεν δέχθηκε το αίτημα της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League, καθώς δεν υπάρχει άλλη ελεύθερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ.



Από την πλευρά της η Φενέρμπαχτσε είχε προτείνει να γίνει ο τελικός του Σούπερ Καπ την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, δηλαδή μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, κάτι που δεν έγινε δεκτό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.