Ads Top

Αποκάλυψη Νάσου Γουμενίδη: «Ο Νότης Σφακιανάκης παρακολουθείται από γιατρούς…»


Αποκάλυψε τον λόγο που έχει εξαφανιστεί τα τελευταία 4 χρόνια..

Το θέμα της αποστασιοποίησης του Νότη Σφακιανάκη από τη νυχτερινή ζωή της χώρας, τα τελευταία 4 χρόνια, άνοιξαν στην εκπομπή Επί τόπου και ο Νάσος Γουμενίδης, μετέφερε το δικό του ρεπορτάζ για τον αγαπημένο τραγουδιστή, η απουσία του οποίου είναι ιδιαίτερα αισθητή από τη μουσική ζωή της Ελλάδας.




Η τελευταία εμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη επί σκηνής ήταν το 2019, όταν τραγουδούσε στον Βοτανικό. Από τότε και μέχρι σήμερα, ο τραγουδιστής έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας και η μόνη στιγμή που τον είδαμε ξανά ήταν όταν είχε πιαστεί από την αστυνομία με μικροποσότητα ναρκωτικών και όπλο, τα χαρτιά του οποίου είχαν λήξει.

Τότε μάλιστα, ιδιαίτερα εκνευρισμένος, δεν είχε κάνει δηλώσεις για την σύλληψή του, ενώ το ίδιο συμβαίνει ως και σήμερα, με τον ίδιο να επιλέγει να μένει μέσα στο σπίτι του, μακριά από τα φώτα και τις κάμερες.



Ο Νάσος Γουμενίδης, στον «αέρα» του Επί τόπου, αναφέρθηκε στις πολλές φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το όνομα του Νότη Σφακιανάκη και αποκάλυψε τι αναφέρει το δικό του ρεπορτάζ για τη ζωή του «άρχοντα» της πίστας, όπως τον αναφέρουν οι fans του!

«Ο Ηλίας Μαροσούλης του έχει τάξει γη και ύδωρ για να επιστρέψει και έχει πει όχι. Επίσης είναι έτοιμο το τραγούδι και ήταν και εκείνος που το τελευταίο διάστημα του συμπαραστάθηκε στον χωρισμό του. Οι σχέσεις με τη γυναίκα του το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολύ καλές πλέον, είναι ξανά μαζί σε φιλικό επίπεδο, για χάρη των δύο παιδιών τους», είπε η Τζώρτζια Συρίχα.



«Είναι κλεισμένος σπίτι του γιατί…»

«Από τον χωρισμό τους έχει επηρεαστεί περισσότερο η κόρη τους, γιατί δεν περίμενε να χωρίσουν. Είναι κλεισμένος στο σπίτι του στα νότια προάστεια, τις περισσότερες ώρες της ημέρας ασχολείται με μουσική. Θέλω να σας πω ότι παρακολουθείται από γιατρούς, διότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο δεν είναι one off, παίρνεις ένα ντεπόν και περνάει. Οπότε    ένας από τους λόγους που έχει απομονωθεί είναι και αυτός. Το θετικό της όλης ιστορίας είναι ότι πλέον έχει καλές σχέσεις με τη γυναίκα του και συζητούν, ενώ παλαιότερα αυτές οι σχέσεις ήταν ανύπαρκτες ως και “παγωμένες” και αυτός ήταν ο λόγος που πολλές φορές προέβαινε σε υπερβολές, διότι δεν είχε ισορροπία μέσα του. Ένας απλός άνθρωπος είναι ο Νότης, που όταν θέλει να εκφράσει κάτι, το εκφράζει», είπε ο Νάσος Γουμενίδης.

«Η απώλεια του αδερφού του τον ισοπέδωσε, αλλά υπάρχει και μια πιο πρόσφατη απώλεια, αυτή του κουμπάρου του, του Πέτρου. Ήταν καρδιακοί φίλοι, από μικρά παιδιά μαζί και αυτή ήταν μια απώλεια που την τσάκισα. Μου στέλνουν μηνύματα κοντυνοί του άνθρωποι, ότι πρόσφατα του έδωσαν πάρα πολλά χρήματα για συναυλίες στην Αυστραλία και απάντησε αρνητικά», τόνισε η Τζώρτζια Συρίζα.

«Είναι 64 ετών και οφείλει να ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών του. Έχει βάλει προτεραιότητα την υγεία του», κατέληξε ο Νάσος Γουμενίδης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.