Ads Top

Ραγδαίες εξελίξεις με Μάικ Τζέιμς: Πληροφορίες για πάνω από 9 εκατ. ευρώ για 3ετές συμβόλαιο!


Ένα "τιτίβισμα" στο twitter ήρθε να βάλει... φωτιά στην υπόθεση Τζέιμς, που ενδιαφέρει Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και όχι μόνο.

Το... σίριαλ με την επόμενη ομάδα του Μάικ Τζέιμς φαίνεται ότι δεν θα κρατήσει για πολύ, αν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον το tweet του καλού δημοσιογράφου Σωτήρη Βετάκη, για τον Αμερικανό γκαρντ.




Σύμφωνα με όσα αναφέρει, λοιπόν, στο twitter, η Μονακό ετοιμάζεται να ρίξει "βόμβα" για τον πρώτο σκόρερ, πλέον, της Euroleague και να ξεκόψει έτσι κάθε ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και οποιδήποτε άλλο "μνηστήρα".

Όπως τονίζεται στο "τιτίβιβισμα", υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι οι Μονεγάσκοι προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Τζέιμς, που πιθανότατα θα είναι και το τελευταίο της καριέρας του (είναι στα 33), με συνολικές απολαβές που προκαλούν ίλιγγο, ήτοι πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ!



Φυσικά, πρόκειται για μια πρόταση-μαμούθ για τον Αμερικανό πρώην γκαρντ του Τριφυλλιού και που λογικά θα γίνει αποδεκτή, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για λεπτομέρειες έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το τεράστιο deal.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.