Ads Top

Πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγινε 38 και τα γιόρτασε με αγαπημένα πρόσωπα


Η 7η Μαρτίου ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, αφού είχε τα γενέθλιά της. 

Μία ημέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η γυναίκα – σύμβολο της δύναμης και της αισιοδοξίας, που γνωρίσαμε – δυστυχώς για εκείνη – εξαιτίας της επίθεσης με βιτριόλι που δέχθηκε τον Μάιο του 2020 έκλεισε τα 38.




Το ξεχωριστό look για τα γενέθλια της

Όπως έδειξε στους followers της, μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, η ίδια έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της και 4 χρόνια μετά το τραγικό αυτό συμβάν που βίωσε, το μόνο που νιώθει είναι «ευλογημένη».



«Τόσο ευλογημένη! 38 και νιώθω τέλεια» έγραψε στο βίντεο από τη βραδιά των γενεθλίων της που γιόρτασε με φίλους. Μάλιστα, όπως θα δεις το birthday outfit της Ιωάννας Παλιοσπύρου ήταν μια ολόσωμη μαύρη φόρμα με διαφάνειες στα χέρια και στα πόδια, οι οποίες είχαν κεντημένες πάνω τους σειρές με μικρά φύλλα. Το look της ολοκλήρωσε το κατακόκκινο κραγιόν της, με το οποίο έγραψε σε καθρέφτη και τον αριθμό 38 καλωσορίζοντας με αυτόν τον τρόπο την προσωπική της νέα χρονιά.

Οι ευχές από τους followers της και η πιο ξεχωριστή



Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που όλο αυτό το διάστημα μετά την επίθεση που δέχθηκε έχει επικεντρωθεί στο να προσφέρει τη βοήθειά της σε όποιον τη χρειάζεται είτε μέσω του ιδρύματος για εγκαυματίες που ίδρυσε, το Ioanna Paliospirou Foundation, είτε μέσω των podcasts της στα οποία καλεί άτομα που οι ιστορίες της ζωής τους είναι πηγή έμπνευσης για τον καθένα.

Γι’ αυτό, αλλά και για τη στάση της απέναντι στη ζωή η ίδια έχει κερδίσει πολλούς φίλους και διαδικτυακά, οι οπίοι της ευχήθηκαν με σχόλια γεμάτα αγάπη για τα γενέθλιά της.

Η πιο ξεχωριστή ευχή ήρθε από το άτομο που τη βοήθησε όσο κανείς τις πρώτες μέρες της επίθεσης που δέχθηκε και που πλέον είναι κολλητή της ή «οικογένεια», όπως λένε η μία για την άλλη, δηλαδή η Αννίτα Ναθαναήλ.

«Αγαπημένη μου χρόνια σου πολλά! Έχεις κάνει πολύ δρόμο! Να είσαι πάντα, έτσι λαμπερή και χαμογελαστή και σου εύχομαι ολόψυχα όλα τα καλά του κόσμου» έγραψε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθαναήλ.







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.