Ads Top

Επέστρεψε η Φαίη Σκορδά: Μαυροφορεμένη και με τρεμάμενη φωνή στην εκπομπή - Τα πρώτα λόγια για το θάνατο του μπαμπά της (vid)


Στο πλατό του Fays Time επέστρεψε η Φαίη Σκορδά λίγες ημέρες μετά το θάνατο και την κηδεία του μπαμπά της. 

Ο Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από την ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του τα ξημερώματα της Δευτέρας, με την παρουσιάστρια εσπευσμένα να ταξιδεύει για το Κιλκίς.




Σήμερα Δευτέρα 5/2 λοιπόν, έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα, επέστρεψε και στη θέση της στο πάνελ. Με τρεμάμενη φωνή και μαυροφορεμένη, θέλησε να κάνει μια αναφορά στον μπαμπά της, στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία.

Τα πρώτα λόγια της Φαίης Σκορδά στο Fays Time



«Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, επιστήμονας, παππούς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά θα ήθελα να πω αλλά... επειδή υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμα πιο δύσκολα... οι απώλειες είναι απώλειες και δεν έχουν ηλικία... το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά, όλων των ανθρώπων... για αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προχωρήσουμε. Μόνο να σας κοιτάξω κα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εγώ είναι εδώ όπως πάντα και θα είμαι εδώ», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως δεν έκανε καμία αναφορά στο σάλο που ξέσπασε κατά του ΣΚΑΙ με την κίνηση του να βγάλει στον αέρα το Fays Time παρόλο που η ίδια έλειπε βιώνοντας ένα βαρύ πένθος, με την καρέκλα της να είναι κενή. Το όλο θέμα ξεκίνησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.



Η ανάρτηση που έκανε για να τον αποχαιρετήσει και δημόσια

Λίγες ώρες πριν η Φαίη Σκορδά είχε κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποχαιρετήσει τον μπαμπά της και δημόσια.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια μαζί με τον Δημήτρη Σκορδά και τα λόγια της τσάκισαν καρδιές!

«Μπαμπάκα μου σ αγαπω», έγραψε η Φαίη Σκορδά.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.