Ads Top

Survivor - Στάθης Σχίζας: «Όταν αποχώρησα, τους είπα...»


Τον Στάθη Σχίζα συνάντησαν σε βραδινή του έξοδο οι τηλεοπτικές κάμερες.

Ο επιχειρηματίας και νικητής του Survivor 2022, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star, αναφέρθηκε στα λάθη που έχει κάνει κατά καιρούς σε διάφορους τομείς της ζωής του αλλά και στο ριάλιτι επιβίωσης,




«Έχω κάνει λάθη επαγγελματικά, συναισθηματικά και φιλικά. Λάθη παντού. Δεν μετάνιωσα που αποχώρησα από το Survivor. Η αξιοπρέπεια ούτε αγοράζεται, ούτε διαπραγματεύεται. Ούτε μετανιώνεις. Είτε την έχεις, είτε δεν την έχεις. Εγώ την έχω σε έντονο βαθμό κιόλας, οπότε δεν μετανιώνω. Πάλι το ίδιο θα έκανα», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Βλέπεις που είναι οι κάμερες. Σαφώς και θέλεις σε κάποια σημεία να μιλήσεις ή να πεις για την προσωπική σου ζωή, ή για το οτιδήποτε. Αλλά υπάρχει και το κακοπροαίρετο να στήσεις κάτι. Για να το λέει ο Βασάλος κάτι θα ξέρει για ντελίβερι στο Survivor. Αν οι διάσημοι κατάφεραν να κοιμηθούν στην καλύβα των δημοσιογράφων, μπράβο τους», ανέφερε σε άλλο σημείο ο επιχειρηματίας για το ριάλιτι επιβίωσης.



Τέλος, ο Στάθης Σχίζας αναφέρθηκε και στον τρόπο που τα μεγάλα χρηματικά ποσά που δίνονται στο παιχνίδι, μπορεί να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου.

«Θεωρώ ότι όσα περισσότερα λεφτά παίρνεις στο παιχνίδι, τόσο περισσότερο σου βγαίνει αυτό που λέμε το κακό ριάλιτι και να χαθούν όλα. Εγώ αυτό τους είπα όταν αποχώρησα τούς είπα πως την ηρεμία μου, τη ψυχική μου ηρεμία, τις αξίες μου και την ηθική μου δεν τις πουλάω για 5.000 ευρώ, χάρισμά σας τα χρήματα» είπε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.