Ads Top

Τέλος το Survivor όπως το γνωρίζαμε - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που «παγώνει» Διάσημους και Μαχητές


Με την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Survivor, πολλοί τηλεθεατές σχολίασαν στα social media πως το παιχνίδι έγινε και πάλι ενδιαφέρον, αφού εκτός του ότι γίνονται δυνατά ματσαρίσματα, όπως είδαμε χθες 11/2 ο Τζέιμς δεν σταματά να "δικάζει" τους αντιπάλους του.

Η απόφαση λοιπόν της Acun Mydea να βάλει στο παιχνίδι δυο τόσο δυνατούς (αγωνιστικά αλλά και στο κοινό) παίκτες ήταν πολύ σωστή, ειδικά για την πορεία του ριάλιτι επιβίωσης, αφού τα νούμερα τηλεθέασης είχαν πέσει πολύ.




Τι αλλάζει το επόμενο διάστημα στο Survivor

Σε λίγο καιρό όμως από τώρα οι παίκτες θα πάθουν σοκ με την ανακοίνωση που πρόκειται να κάνει ο Γιώργος Λιανός, την οποία θα του μεταφέρει η παραγωγή!



Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το Survivor αλλάζει όπως το γνωρίζαμε αυτές τις εβδομάδες. Πάρθηκε η απόφαση να επιστρέψει η ψηφοφορία των τηλεθεατών. Οι λόγοι είναι πολλοί, ωστόσο, αυτό που θέλουν να καταφέρουν είναι να παραμείνει ο Τζέιμς Καφετζής στο παιχνίδι όσο πιο πολύ γίνεται.

Και πολύ καλά μάλιστα κάνουν, αφού ήδη ο Τζέιμς ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης μετά την είσοδο του.



Κάποιους όμως η απόφαση αυτή θα τους δυσαρεστήσει και θα τους σοκάρει, καθώς εξαιτίας του ότι δεν ψηφίζει το κοινό, έχουν δείξει και άσχημες συμπεριφορές απέναντι σε συμπαίκτες και αντιπάλους, που το κοινό έχει προφανώς σχολιάσει πολύ αρνητικά και οι αποχωρήσει θα... ανατραπούν!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.