Ads Top

Survivor - Νίκος Μπάρτζης: Ο Μπάρτζης «αδειάζε» δημόσια την Κατερίνα Δαλάκα - «Εγώ πάντως τον φίλο μου θα...»


Αποκάλυψε ποιο είναι το σχέδιο της - Τα υπονοούμενα του Νίκου Μπάρτζη για την Δαλάκα που θα συζητηθούν..

Το χθεσινοβραδινό (28/2) επεισόδιο του Survivor ήταν αρκετά έντονο, καθώς διαδραματίστηκε ένας αγώνας αποχώρησης πολύ δύσκολος, ο οποίος κρίθηκε κυριολεκτικά στον πόντο, ανάμεσα στην Έλενα Αμανατίδου και την Χρύσα Χατζηγεωργίου, και ως αποτέλεσμα είχε να φύγει με δάκρια στα μάτια η πρώτη.




Το χειρότερο από όλα σε αυτή την περίπτωση είναι πως η παίκτρια που μάζεψε τα πράγματά της από την καλύβα και σύντομα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα, επιλέχθηκε ως υποψήφια προς αποχώρηση από την συμπαίκτριά της, Κατερίνα Δαλάκα, η οποία ήταν η MVP της εβδομάδας.

Τα "βέλη" του Νίκου Μπάρτζη κατά της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor



Όπως εξήγησε εκείνη, το έκανε για να έχει περισσότερες πιθανότητες αποχώρησης η διαγωνιζόμενη των μπλε, αλλά το σχέδιό της απέτυχε και έτσι μετρούν άλλη μία απώλεια. Ο Νίκος Μπάρτζης, λοιπόν, πρώην παίκτης του ριάλιτι, ο οποίος παρακολουθεί το παιχνίδι, όπως φαίνεται, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα tweet όλο νόημα κατά της ξανθιάς MVP.

«Εγώ πάντως το φίλο μου θα προσπαθούσα να τον κρατήσω στο παιχνίδι και υπήρχαν πολλοί τρόποι…εκτός αν ήθελε να τον φάει για να δυναμώσει η ομάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως επίτηδες κινήθηκε έτσι η Κατερίνα Δαλάκα και πως δεν την ενδιέφερε να χάσει το συγκεκριμένο μέλος της ομάδας της.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.