Ads Top

Survivor: «Πανικός» με την ανάρτηση του Σωτήρη Λαμάι


Ο Σωτήρης Λαμάι προκάλεσε «πανικό» με την νέα του ανάρτηση μετά την αποχώρηση του

Μετά από δύο εβδομάδες παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, επέστρεψε στην Ελλάδα και αυτά είναι τα χρήματα που κατάφερε να πάρει.




Παρά το σύντομο της παρουσίας του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, θα μείνει ως ο… Βασιλιάς που αγάπησε το Twitter, με το beef με τον Αλέξη Παππά, τις εντάσεις με τους Μπλε, αλλά κυρίως την κίνηση… ανθρωπιάς να δώσει ουσιαστικά τη νίκη παραμονής στον Σταμάτη.

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση στην αποχώρηση του με πολλούς να αναφέρουν πως ήταν άδικο να φύγει από τώρα ενώ και στο Twitter, o Λαμάι γνώρισε την αποθέωση!



Παράλληλα, «χαμός» έγινε και με την πρώτη του ανάρτηση στα Social Media, όπου ο ίδιος ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του δίνει.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο TikTok το βίντεο του ξεπέρασε τις 400.000 προβολές, έχοντας πάνω από 1.500 σχόλια και 24.000 likes.



Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

@sotirislam

Δεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που έχω βγει απ’ το παιχνίδι… Ευχαριστώ όλους όλους όλους από την καρδιά μου και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολύ ωραία πράγματα και πάλι ενα Τεράστιο Ευχαριστώ🙏🏼🙏🏼🙏🏼🧿🧿🧿

♬ πρωτότυπος ήχος - Sotiris lamai

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.