Ads Top

Survivor Spoiler 9/2: Αυτοί είναι οι 3 νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι μαζί με Τζέιμς και Σταυρούλα


Διέρρευσαν όλα τα ονόματα - Ποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι την Κυριακή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης με τις νέες προσθήκες να είναι προ των πυλών.




Το πρωί της Παρασκευής (09/02) η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους τρεις νέους παίκτες που αναμένεται να δούμε, μετά την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Πρόκειται για την Έλενα Αμανατίδου, τον Κώστα Βουγιουκαλάκη και τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.

Ένα απο τα νέα πρόσωπα που θα δούμε να μπαίνουν στο Survivor 2024, είναι η Έλενα Αμανατίδου. Η νεαρή influencer, είναι αδερφή της γνωστής απο την συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του Star, GNTM, Άννας Αμανατίδου.



Η Έλενα Αμανατίδου, η οποία σημειωτέο είναι το ίδιο εντυπωσιακή με την αδερφή της αναμένεται να «εισβάλει» στην ομάδα των Διασήμων, μετά και τις εξελίξεις που σας αποκαλύψαμε σχετικά με τον Τζέιμς Καφετζή και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η Έλενα Αμανατίδου δεν πάει στο Survivor για να κερδίσει το έπαθλο, αλλά για να μαζέψει χρήματα και φυσικά περισσότερους influencer, που θα της αποδώσει στο μέλλον πολλά περισσότερα απο αυτά που θα λάβει τώρα.



Την ίδια ώρα όμως ο Κώστας Βουγιουκλάκης θα είναι ο νέος παίκτης της ομάδας των μπλε. Μπορεί να μη γνωρίζουμε ακόμη πολλά για το νέο «μαχητή» ή για την όποια… συγγένειά του με την Αλίκη, ωστόσο από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βγήκαν στο ίντερνετ δείχνει μεγάλος φαν της γυμναστικής.

Όσον για τον τρίτο της παρέας, τον Θοδωρή Τουρκογέωργο, μάθετε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.