Ads Top

Survivor Spoiler 8/2: Εμφύλιος στους Μαχητές - Ο Τζέιμς κάνει ήδη...πανικό (vid)


Εμφύλιος στους Μπλε - Τι αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στον ΣΚΑΪ - Τι έχει συμβεί...ήδη με Τζέιμς
Μετά τη χτεσινή (7/2) αποχώρηση του Ρομπ από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτριες κυρίως, θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένες αφού αυτός ήταν ο σκοπός τους. Προφανώς δεν τους απασχολούν οι Κόκκινοι αλλά πώς θα δημιουργήσουν κλίμα… εμφυλίου στη δική τους παραλία.




Ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Fay’s Time, Νίκος Παρτσώλης είπε ότι δυστυχώς έφυγε ο εν λόγω παίκτης ενώ άλλες θα έπρεπε να είναι στη θέση του. Όπως και να χει, οι στρατηγικές στη συγκεκριμένη ομάδα αλλά και οι συμπεριφορές τους ήταν αυτές που «πρωταγωνιστούν».

Ο Σταμάτης τις τελευταίες μέρες δίνει βάση στο ριάλιτι στοιχείο αφού ο ίδιος δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, και κατηγορεί τον Γιάννη ο οποίος όπως λέει, θα πρέπει να κοντρολάρει τα νεύρα του και να μην έχει αρνητισμό.



Μαριλίνα και Ιωάννα, από την άλλη είχαν το θράσος να πάνε στον Φάνη πριν τον αγώνα και να του πουν να μάθει να διαχειρίζεται τα νεύρα του ενώ η Δώρα, αδιαφορώντας το καλό της ομάδας, στόχο έχει τον Περπατάρη!



Χωρίς δισταγμό λέει πως θα χαρεί πολύ αν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο ο Γιάννης ενώ όλες οι υπόλοιπες κατηγορούσαν τον Ρομπ για το θέμα του πλυσίματος.

Τώρα που θα μπει και ο Τζέιμς Καφετζής, ελπίζουμε να μπουν στη… θέση που αρμόζει στις κακές γλώσσες του παιχνιδιού!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.