Ads Top

Survivor Spoiler 3/2: Ποια ομάδα κερδίζει τουλάχιστον 2 ασυλίες;


Διάσημοι ή Μαχητές; Πώς θα πάνε οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα;

Η καθιερωμένη μας εκτίμηση για το Survivor λίγο πριν το ξεκίνημα της εβδομάδας. Δεν είναι Survivor spoiler, είναι ανάλυση των δεδομένων για το ποια ομάδα μπορεί να πάρει τουλάχιστον 2 ασυλίες;




Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα μπει στην 5η εβδομάδα του την Κυριακή. Πολλά θα αλλάξουν το επόμενο διάστημα στο Survivor. Οι προσθήκες θα είναι αρκετές και η τηλεθέαση περιμένουμε να ανέβει. το ερώτημα είναι πόσο θα διαφοροποιηθεί η κατάσταση αγωνιστικά.

Οι μπλε έχασαν τον Σωτήρη Λαμάι. Έκανε εντυπωσιακή έξοδο από το Survivor 2024 είναι η αλήθεια. Αλήθεια είναι επίσης όμως και το γεγονός πως δεν πρόσφερε πολλά αγωνιστικά. Οι Μαχητές θα δυναμώσουν από τη συγκεκριμένη αποχώρηση. Δεν έφερνε πόντους ο Λαμάι και όσες νίκες πήραν οι μπλε ήταν επειδή ήταν εκτός.



Το ερώτημα είναι και σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι κόκκινοι. Έχουν τα ζητήματά τους αυτοί το τελευταίο διάστημα. Αλλά πάντα είναι ένα κλικ πιο πάνω.

Survivor spoiler 3/2: Αυτοί το προβάδισμα

Σχετικά είναι όλα είναι η αλήθεια. Ακόμα δεν έχουμε δεδομένα στα χέρια μας. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως ο Φάνης κάνει τη διαφορά. Και βάσει στατιστικών είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή.



Πεσμένος ο Σάββας, και ας βγήκε MVP. Δεν έχει τη φόρα της αρχής. Επιπρόσθετα, ο Νίκος Γκάνος θα είναι ξανά διαθέσιμος.  Ότι και να λένε οι κόκκινοι πως είναι καλός παίκτης, από όσα έχω δει… δεν είναι. Εδώ θα είμαστε να μας διαψεύσει.

Μικρό προβάδισμα για δύο ασυλίες δίνω στους Μαχητές. Οι νίκες μέχρι στιγμής είναι στο 9-7. Διότι, οι Μαχητές κέρδισαν το τελευταίο ματς.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.