Ads Top

Survivor Spoiler 27/2: Ο λόγος που έχει συμβούλιο νησιού σήμερα


Γιατί την προηγούμενη φορά με 3/3 νίκες δεν είχε - Τι διαφορετικό έχει συμβεί τώρα και θα βγουν 4 υποψήφιοι

Δεν είναι μόνο οι ασυλίες και οι υποψήφιοι. Είναι και η μεγάλη μάχη για τον τίτλο του MVP αυτή τη βδομάδα στο Survivor. Για ποιο λόγο έχουμε συμβούλιο του νησιού; Τι σημαίνει αυτό που είδαμε από το trailer που μας έδωσε η παραγωγή του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ;




Αν υπήρχε Survivor spoiler θα είχαμε καλύτερη εικόνα. Ωστόσο, υπάρχει πληροφόρηση για το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία. Με άλλα λόγια, το βασικό θέμα της ημέρας είναι λυμένο! Οι Μαχητές κερδίζουν. Αυτό σημαίνει πως η Κατερίνα Δαλάκα είναι αυτόματα υποψήφια.

Θυμάστε τι είχε γίνει σε μια αντίστοιχη περίπτωση με τους Διάσημους; Είχαν κερδίσει όλες τις ασυλίες οι κόκκινοι, οι μπλε έπρεπε υποχρεωτικά να έχουν τρεις παίκτες στον τάκο (είχε μπει ο Φάνης τότε) και η Κατερίνα Δαλάκα δεν έδωσε κάποιον υποψήφιο. Διότι, η επιλογή της έπρεπε να είναι από την ομάδα της. Οπότε επέλεξε να μην κάνει χρήση του δικαιώματος να δώσει έναν ακόμα παίκτη.



Η απόφαση της παραγωγής τότε ήταν να μη γίνει συμβούλιο. Αφού δεν θα υπήρχε ψηφοφορία, δεν θα είχε η Κατερίνα Δαλάκα να δώσει κάποιον παίκτη, για ποιο λόγο να γίνει συμβούλιο;

Survivor 27/2: Τι παίζει με MVP;

Τι σημαίνει λοιπόν το ότι έχουμε συμβούλιο; Είτε πως οι μπλε χάνουν την ασυλία, είτε πως ο MVP είναι κόκκινος. Εκτός και δούμε την απόλυτη ανατροπή. Ποια είναι αυτή; Να δίνει ο μπλε MVP κάποια παίκτρια προς αποχώρηση από τη δική του ομάδα. Μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να ήταν η Μαριλίνα, για παράδειγμα.



Καλά, για τον MVP θα γίνει τεράστια μάχη. Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας ερίζουν για να πάρουν τον τίτλο με βάση τα στατιστικά των προηγούμενων ημερών. Ντάνιελ και Κατερίνα Δαλάκα από τη μία, Χρύσα και Σταυρούλα από την άλλη. Χωρίς να αποκλείεται και καμιά έκπληξη. Κι άλλοι είναι κοντά. Η Δαλάκα και ο Ντάνιελ θα το κυνηγήσουν ως το τέλος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.