Ads Top

Survivor Spoiler 27/2: Άγριος καβγάς Ασημίνας-Γκιουλέκας πίσω από τις κάμερες: «Είσαι του Τζέιμς το...»


Η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά στο Survivor με πρωταγωνίστρια την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την επίθεση που δέχεται μαζικά από παίκτες των Μαχητών!

Πριν λίγο σας αποκαλύψαμε την οργή των Μαχητών προς το πρόσωπο της Ασημίνας Χατζηανδρέου και την απαίτηση για να αποχωρήσει από το Survivor και τώρα σας φέρνουμε στο φως και επιπλέον παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!




Ο τραυματισμός της Ασημίνας ήταν εκείνος που έφερε τους Μαχητές στα όρια τους, αφού βλέπουν μια παίκτρια να έχει συνεχώς ασυλία και να πέφτει το χαρτζιλίκι βδομάδα βδομάδα στην τσέπη, χωρίς να κινδυνεύει. Αυτό έχει δημιουργήσει αρκετές μουρμούρες, ενώ φήμες αναφέρουν πως αυτές οι μουρμούρες δεν περιορίζονται στην μπλε ομάδα.

Ένας από τους παίκτες που έχουν εναντιωθεί απέναντι στην Ασημίνα είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας. Ένα παιδί που από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο Survivor έχει δείξει πως δεν μπλέκεται εύκολα σε καβγάδες και έχει έναν καλό λόγο για όλους. Όλα αυτά μέχρι να πέσει στην αντίληψή του το ύπουλο σχέδιο της Ασημίνας με το Σταμάτη για να στιγματήσουν άλλους παίκτες του Survivor.



Survivor spoiler: Ο άγριος τσακωμός της Ασημίνας με τον Γιώργο;

Τι συνέβη μετά το χθεσινό συμβούλιο, όταν έκλεισαν οι κάμερες. Μόλις ανακοινώθηκε πως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Μαρία Αντωνά, ο Γιώργος Λιανός καληνύχτισε τους τηλεθεατές αλλά και τους παίκτες των δύο ομάδων. 

Οι κάμερες έκλεισαν και τότε η Ασημίνα αποφάσισε να επιτεθεί στην τριάδα των Μαχητών, Τζέιμς - Σταυρούλα - Γκιουλέκας. 



«Είσαι το π@@ταν@κι του Τζέιμς», είπε προς τον Γιώργο η Ασημίνα και τα αίματα άναψαν. 

Η κατάσταση ξέφυγε, με τον Τζέιμς να είναι εκείνος που αποφάσισε να πάρει την κατάσταση πάνω του και να μπει ασπίδα μπροστά από τον Γιώργο Γκιουλέκα ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση.

«Άστην, έχει χάσει τον έλεγχο γιατί καταλαβαίνει πως έρχεται το τέλος της», είπε ο Τζέιμς προς τον Γιώργο, με την Ασημίνα να παρεμένει σε έξαλλη κατάσταση και τους συμπαίκτες της να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.