Ads Top

Survivor Spoiler 23/2: Αυτοί είναι το νέο ζευγάρι στο παιχνίδι - Κρύφτnκαν στο δάσος


Δεν είναι αυτοί που νομίζετε - Διέρρευσαν όλα, δείτε ποιοι είναι ζευγάρι

Είναι επίσημα ζευγάρι! Ποιοι παίκτες του Survivor 2024 συναντιώντα, όχι και τόσο κρυφά, στο δάσος και πλέον όλοι τους θεωρούν ζευγάρι;




Είδαμε και σε πρόσφατο επεισόδιο πως έχουν έρθει κοντά. Πριν καλά καλά μπει εκείνο στο Survivor ο Γιώργος Λιανός είχε κάνει το προξενιό. 

Ο λόγος φυσικά για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιάννη Περπατάρη. Παπαγαλιάκια από τον Άγιο Δομίνικο έχουν ανοίξει το στόμα τους και έχουν αποκαλύψει πως τα παιδιά περνάνε καλά στην τοποθεσία Άγιο Δομίνικο.



Κοιμούνται δίπλα δίπλα, μπλέκονται κάτω από τις κουρβέτες και πλέον δίνουν και ραντεβού στο δάσος. Μάλιστα φήμες αναφέρουν πως τα φιλιά ανάμεσα στα δύο παιδιά δεν μένουν κρυφά, με έναν έρωτα να έχει φουντώσει στην παραλία των Μαχητών. 

Άλλωστε ο Γιάννης Περπατάρης στο άκουσμα πως θα μπει η Σταυρούλα στο Survivor είχε δείξει το ενδιαφέρον του, ρωτόντας αν είναι ελεύθερη. Η απάντηση ήταν αυτή που ήθελε και με την είσοδο της κοπέλας στο Survivor 2024 άπλωσε τα... πλοκάμια του.



Μάλιστα πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως στα επόμενα επεισόδια θ' αρχίσει να φουντώνει ο έρωτας αυτός και στις τηλεοπτικές οθόνες, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να ποντάρει πολλά πάνω τους στο ερωτικό κομμάτι του ριάλιτι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.