Ads Top

Survivor Spoiler 22/2: Διαλύονται οι «Διάσημοι» - Νέα οικειοθελής αποχώρηση μετά την Όλγα Πηλιάκη;


Άνω κάτω η παραγωγή - Ποιος αποχωρεί - Έρχεται νέα οικειοθελής αποχώρηση μετά την Όλγα Πηλιακή

Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή σας είχαμε ενημερώσει πως παίκτης βρίσκεται στο νοσοκομείο και πως η αποχώρησή του από το Survivor είναι πιθανή και λίγες μέρες μετά επιβεβαιωθήκαμε. 




Μπορεί να μην ήταν για τροφική δηλητηρίαση που είχε διαρρεύσει αρχικά, αλλά η γυναίκα ήταν όντως στο νοσοκομείο.

Πάμε τώρα παρακάτω. Ποια είναι η έτερη παίκτρια της ομάδας των Διασήμων που βρίσκεται πολύ οριακά να κουνήσει μαντήλι; Σας έχουμε το παρασκήνιο και σας το μεταφέρουμε, κατά αποκλειστικότητα.



Survivor 2024 spoiler: Ποια παίκτρια είναι πολύ οριακά να αποχωρήσει από το Survivor;

Πάμε λοιπόν στο ζουμί της υπόθεσης. Σας το έχουμε αποκαλύψει καιρό τώρα αλλά η Μαρία Αντωνά είναι πολύ οριακά στο να μην παραμείνει στο Survivor. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν αντέχει άλλο ψυχολογικά και ήδη έχει συζητήσει με την παραγωγή για να αποχωρήσει. Η παραγωγή έχει καταφέρει αρχικά να την σταματήσει, όμως η εβδομάδα που έρχεται είναι πολύ κρίσιμη!



Δεν αποκλείεται μάλιστα τις επόμενες μέρες να δούμε την Μαρία Αντωνά να βγαίνει υποψήφια και να χάνει ώστε να επιστρέψει σιγα σιγά στο Survivor. 

Άλλωστε έχει καταλάβει πως ο Άρης Σοϊλέδης δεν θα μπει στο Survivor, οπότε φαίνεται να έχει πάρει την οριστική της απόφαση. 

Μετρημένες οι μέρες της Μαρίας Αντωνά στον Άγιο Δομίνικο... Και τα λέμε τώρα, μια άντε δύο εβδομάδες πριν...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.