Ads Top

Survivor Spoiler 21/2: Αποχωρεί οικειοθελώς η Όλγα Πηλιάκη από το παιχνίδι;


Αποχωρεί η Όλγα Πηλιάκη; Η αλήθεια για την υγεία της - Η απόφαση της ίδιας και των γιατρών 

Χτες επικράτησε μια αναστάτωση σχετικά με αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη από το Survivor για λόγους υγείας.




Από την Παρασκευή ένας παίκτης βρίσκεται στην κλινική του Αγίου Δομινίκου και θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια. 

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τροφική δηλητηρίαση, οι οποίες φαίνεται τελικά να μην ισχύουν, σύμφωνα με το post του συζύγου της, Στέλιου Χανταμπάκη.



Όπως αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Survivor, του τηλεφώνησαν από την παραγωγή και του αποκάλυψαν πως η Όλγα έχει ένα πρόβλημα με την αυχένα και πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς η κατάστασή της να φέρνει ανησυχία. Απλά πρέπει να απέχει για λίγο από τις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Survivor 2024 spoiler: Αποχωρεί τελικά η Όλγα Πηλιάκη;



Η εντολή λοιπόν των γιατρών ήταν να απέχει αγωνιστικά για λίγες μέρες η Όλγα Πηλιάκη, την ίδια στιγμή που η ίδια φέρεται να θέλει να αποχωρήσει. Άλλωστε δεν βάζει τίποτα πάνω από τα παιδιά της και σε μια τέτοια στιγμή πονάει που δεν μπορεί να τα έχει δίπλα της. Της λείπει η οικογένεια της και άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που είχε αποχωρήσει από το NOMADS, όταν είχε πάρει μέρος, μετά από έναν μήνα παρουσία της εκεί.

Βέβαια όταν μπήκε στο Survivor είχε αποκαλύψει πως ο Στέλιος Χανταμπάκης την είχε πείσει να φανεί πιο δυνατή στις δυσκολίες αυτές και να ανταπεξέλθει και δεν χρειάζεται να φοβάται για τίποτα πίσω. Ωστόσο η αγάπη της μάνας για τα παιδιά της είναι τέτοια που δύσκολα θα την κάνουν να αντέξει.

Αυτή την στιγμή η Όλγα Πηλιάκη φέρεται να είναι με το ένα πόδι εκτός Survivor, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί τις επόμενες ώρες, με την παραγωγή να κάνει την τελευταία προσπάθεια για να την μεταπείσει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.