Ads Top

Survivor Spoiler Αποχώρηση 21/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα


Πρώτη διαρροή - Πάμε για μεγάλη ανατροπή; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το Survivor
Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα από την αποχώρηση της Ζωής Ασουμανάκη και οι Κόκκινοι φαίνεται ότι έχουν συμφιλιωθεί με την ιδέα πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να χάσουν ξανά κάποιον δικό τους αφού η 7η εβδομάδα του Survivor θα ολοκληρωθεί απόψε 21/2 με μια ακόμα μονομαχία στην οποία θα παλέψουν τρία άτομα των Κόκκινων κι ένα των Μπλε.




Αλέξης Παππάς, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Νίκος Γκάνος και Σταμάτης Ταλαδιανός είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα βάλουν τα δυνατά τους απόψε για την παραμονή τους στο παιχνίδι.



Survivor Spoiler Αποχώρηση 21/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Πρέπει να τονίσω πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχω την 100% επιβεβαιωμένη πληροφορία οπότε θα μιλήσω με γεγονότα, δεδομένα και καταστάσεις.

Ο Αλέξης Παππάς έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές σε αυτή την θέση κι έχει αποδείξει πως δεν κουνιέται από τον Άγιο Δομίνικο, όπως και ο Νίκος Γκάνος που έχει περάσει από μονομαχίες, δεν είναι η πρώτη του φορά. Από την άλλη ο Σωτήρης Ταλαδιανός τραυματίστηκε πολύ στην προηγούμενη μονομαχία που κλήθηκε να αντιμετωπίσει κι ενώ τα τραύματά του είναι ακόμα ανοιχτά θα ξανά ριχτεί στην μάχη... Νιώθει αδικημένος δεν έχει ψυχολογία... Το δήλωσε ανοιχτά...



Τέλος, ο Θοδωρής είναι ένας μέτριος παίκτης που σίγουρα δεν το έχει βρει ακόμα στον στόχο και δεν έχει δει ξανά πως είναι μια μονομαχία. Οι πιθανότητες παίζουν μεταξύ Σταμάτη και Θοδωρή σίγουρα αλλά τονίζω ξανά πως δεν έχω ακόμα καμία πληροφορία ακόμα έγκυρη 100%! Αναμένεται κι επιστρέφουμε σε λίγο με την πληροφορία!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.