Ads Top

Survivor Spoiler 20/2: Έρχεται η αλλαγή που όλοι περίμεναν - Αυτό ανακοινώνει στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός!


Έρχεται η αλλαγή που όλοι περίμεναν - Αυτό ανακοινώνει στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός!
Η 7η εβδομάδα του Survivor φαίνεται πως θα είναι άκρως ανατρεπτική! Πρώτον, έχουμε φτάσει στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας και δεν ξέρουμε ακόμα αν η μονομαχία θα είναι γένους θηλυκού η αρσενικού - αφού στην πρώτη ψηφοφορία οι Κόκκινοι έδωσαν άντρα, ενώ στην δεύτερη οι μπλε γυναίκα - και δεύτερον, απόψε αναμένεται ο Γιώργος Λιανός να φέρει τα πάνω κάτω με την ανακοίνωση που θα κάνει στο συμβούλιο του νησιού!




Πιο συγκεκριμένα, στο trailer ακούγεται να βγαίνει από το στόμα του παρουσιαστή «Πέφτει μια βόμβα στο συμβούλιο» και μετά σιωπή. 

Μόνο οι παίκτες να κοιτούν με το στόμα ανοιχτό φαίνονται και τίποτα άλλο!

Ποια είναι η αλλαγή που έρχεται στο Survivor



Η αλήθεια είναι πως οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor περίμεναν πως και πως να ανακοινωθεί αυτό το νέο γιατί ήθελαν να είναι ενεργοί, όπως ήταν και κάθε χρόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τι εννοώ; 

Σύμφωνα με πληροφορίες η βόμβα που θα ρίξει ο Λιανός απόψε αφορά τον τρόπο που πραγματοποιούνται μέχρι στιγμής οι αποχωρήσεις στον Άγιο Δομίνικο!

Το παιχνίδι ήταν άκρως αγωνιστικό μέχρι τώρα αλλά αυτό από την επόμενη εβδομάδα φαίνεται πως σταματά! Γυρνούν τα μηνύματα κι ανοίγουν ξανά οι τηλεφωνικές γραμμές! Ο κόσμος θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το ποιος θα μένει και ποιος θα φεύγει...



Αυτό κι αν θα φέρει ντόμινο εξελίξεων γιατί θυμάμαι χαρακτηριστικά την Ασημίνα να λέει στα πρώτα επεισόδια πως δεν την νοιάζει τι λένε για τον χαρακτήρα της αφού μόνο η αγωνιστικότητά της την κρατάει στο παιχνίδι... Ουπς... Να που όλα μπορεί να αλλάξουν σε μια στιγμή!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.