Ads Top

Survivor Spoiler 19/2: Ανατροπή! Αποχωρεί ο Φάνης Μπολέτσης από το παιχνίδι;


Αποχωρεί ο Φάνης Μπολέτσης; Τι έχει συμβεί
Μπορεί οι Μαχητές να κατάφεραν να κάνουν την Κυριακή το 1-0 στις ασυλίες της εβδομάδας, όμως το αγώνισμα είχε μια δυσάρεστη είδηση για την ομάδα.




Ποια ήταν αυτή; Ο τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση! Ο καλύτερος, αγωνιστικά, παίκτης των Μαχητών τραυματίστηκε στο 10-10 και μάλιστα σοβαρά. Ο τραυματισμός του ήταν τόσο σοβαρός που αρχικά πίστευε ότι έχει σπάσει το πόδι του. Όχι απλά μια θλάση αλλά σπάσιμο.

Τι πραγματικά συνέβη; Ποια η αλήθεια για τον τραυματισμό του Φάνη; Κινδυνεύει με αποχώρηση από το Survivor; Συγκεκριμένα ο Φάνης πάνω στην ένταση κλότσησε με δύναμη το έδαφος, με αποτέλεσμα να μπλεχτεί το πόδι του και να έχει πριστεί αρκετά.



Ποια η κατάσταση του τραυματισμού του Φάνη Μπολέτση;


Η αλήθεια είναι πως αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος ο Φάνης Μπολέτσης οδηγήθηκε στην κλινική για να δουν την κατάσταση του τραυματισμού με τα νέα να είναι και ευχάριστα και δυσάρεστα. Ευχάριστα γιατί δεν πρόκειται αυτός ο τραυματισμός να του στερήσει την συμμετοχή του στην συνέχεια του Survivor 2024, δυσάρεστα γιατί θα πρέπει να λείψει για ένα διάστημα από τις αγωνιστικές δραστηριότητες με τους Μαχητές να χάνουν τον καλύτερό του τους παίκτες.



Μάλιστα στο σημερινό αγώνισμα για την 2η ασυλία ο Φάνης Μπολέτσης δεν θα αγωνιστεί έπειτα από εντολή γιατρού και μένει να δούμε για πόσο διάστημα θα κρατήσει η αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους. Το σίγουρο είναι πάντως πως οι Μαχητές θα κληθούν να βρουν αλλού τους πόντους που έφερε ο Φάνης σε κάθε αγώνισμα, είτε για ασυλία, είτε για έπαθλο.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.