Ads Top

Survivor Spoiler 13/2: Βόμβα! Προς αποχώρηση Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου;


Συναγερμός έχει σημάνει τόσο για την Κατερίνα Δαλάκα όσο και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor. 

Μετά την είσοδο του Τζέιμς Καφετζής και της Σταυρούλας Χρυσαειδή έχουν ανατραπεί πολλά πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, οι Μπλε από εκεί που έχασαν συνέχεια, αυτή την εβδομάδα έχουν κερδίσει 2 από τις 3 ασυλίες του παιχνιδιού.




Ο Τζέιμς μάλιστα τις έχει... ξεμπροστιάσει μπροστά σε όλους, λέγοντας μεταξύ άλλων πως επιλέγουν συνεχώς αδύναμες αγωνιστικά παίκτριες από τις ίδιες, με σκοπό να κερδίζουν και να βγαίνουν MVP ώστε να "δείχνονται" και να βγάζουν στον τάκο αντίπαλους παίκτες.

Γιατί κινδυνεύουν με αποχώρηση από το Survivor Δαλάκα - Χατζηανδρέου



Με την είσοδο των δυο παλιών παικτών όμως Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν κινδυνεύουν μόνο να χάνουν τον MVP τίτλο, αλλά κινδυνεύουν και με αποχώρηση...

Αυτή την εβδομάδα έχοντας χάσει και τις δυο ασυλίες, έχουν βγάλει υποψήφιες την Ζωή Ασουμανάκη (στην πρώτη ψηφοφορία), την Όλγα Πηλιάκη (στην δεύτερη ψηφοφορία), ενώ σήμερα που θα χάσουν επίσης - σύμφωνα με τις πληροφορίες μας - και την τρίτη ασυλία, θα βγάλουν υποψήφια την Μαρία Αντωνά.



Ποιο είναι το πρόβλημα τώρα; Το πρόβλημα είναι πως αν βγει MVP κάποιος παίκτης από την Μπλε ομάδα και όχι την δική τους, ο 4ος παίκτης που θα βγει στον τάκο θα είναι πάλι γυναίκα, οπότε ή η Κατερίνα Δαλάκα ή η Ασημίνα Χατζηανδρέου, με αποτέλεσμα να πρέπει να αγωνιστούν ώστε να διατηρήσουν τη θέση τους στο Survivor.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.