Ads Top

Survivor Spoiler 12/2: Βόμβα! Αποχωρεί μεγάλο φαβορί μετά από εντολή γιατρού


Αποχώρηση βόμβα από το Survivor - Ποιος αποχωρεί ξαφνικά, τι συνέβη

Μόλις μια εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Άγγελου, για ιατρικούς λόγους, ακόμα μια αποχώρηση σκάει σαν βόμβα για τον ίδιο λόγο!




Συγκεκριμένα χτες είδαμε 5 νέους παίκτες να μπαίνουν σε Διάσημους και Μαχητές, όμως αναμένεται να μείνουν... τέσσερις. 

Τι έχει συμβεί; Σύμφωνα με διαρροές που υπάρχουν από τον Άγιο Δομίνικο, ο Κώστας Βουγιουκαλάκης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το Survivor, λίγες μόνο ώρες μετά την είσοδό του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.



Στο πρώτο κιόλας στίβο μάχη τον είδαμε να αγωνίζεται μόλις μια φορά και στη συνέχεια να μεταφέρεται με φορίο εκτός και οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά οι γιατροί θα τον στείλουν πίσω στην Ελλάδα πολύ σύντομα, αφού φαίνεται πως είναι απαγορευτικό να συνεχίσει στο Survivor 2024.

Survivor 2024 spoiler: Ποιος είναι ο λόγος της αποχώρησής του;



Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, ο οργανισμός του Κώστα Βουγιουκαλάκη δεν αντέδρασε φυσιολογικά στο εμβόλιο που κάνουν οι παίκτες, πριν μπουν στο παιχνίδι, για την ελονοσία και θα πρέπει να ακολουθήσει μια φαρμακευτική αγωγή για κάποιες μέρες. 

Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να συνεχίσει, αφού ο φόβος για ασθένειες στην ζούγκλα είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Έτσι ο Κώστας Βουιγουκαλάκης, παρότι φάνταζε από τα φαβορί του Survivor αγωνιστικά, θα αναγκαστεί να βάλει τέλος στην καριέρα του στο Survivor, αγωνιζόμενος μόλις σε ένα αγώνα. 

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που τον θέλουν εκτός Survivor. Πάντως το διαδίκτυο έχει βουίξει!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.