Ads Top

Survivor Spoiler 10/2: Διπλός όρος σε Ατζούν από Τζέιμς και Σταυρούλα για να μπουν στο παιχνίδι (vid)


Αλλάζουν όλα - Συμφώνησε ο Ατζούν σε όσα ζήτησαν Τζέιμς Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή 

Θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικότατες αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του Survivor.




Ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχουν ήδη μπει στο Survivor και θα τους δούμε την Κυριακή να ξεκινούν τη δική τους μάχη, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Την ώρα, που πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν και τους δύο παίκτες, στη διάρκεια των συζητήσεων που είχαν με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, να έχουν θέσει το θέμα της επιστροφής της ψηφοφορίας των τηλεθεατών.



Φαίνεται, λοιπόν, ότι το αργότερο όταν θα γίνει η πρώτη διάλυση των ομάδων, θα προχωρήσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί και στην αλλαγή του τρόπου επιλογής της αποχώρησης των παικτών.

Δεδομένης και της αμφισβήτησης που ήδη έχει προκύψει, μετά την αποχώρηση του Rob, στο υφιστάμενο νέο σύστημα, μοιάζει πλέον πολύ πιθανό, ταυτόχρονα και λόγω των πιέσεων που ασκεί και ο ΣΚΑΪ προς αυτή την κατεύθυνση, να πει το ναι ο Ατζούν και μέσα στον Μάρτιο, οι αποχωρήσεις των παικτών να προκύπτουν μέσα από τις ψηφοφορίες των τηλεθεατών.



Ο Τζέιμς ήταν ξεκάθαρος όταν έκανε τη συμφωνία και πλέον απομένει να δούμε πότε ακριβώς θα πάμε στο παραδοσιακό μοντέλο διεξαγωγής του Survivor.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.