Ads Top

Survivor - Χρήστος Δάντης: «Ασπίδα» Δάντη σε Ασημίνα για τις φωνές της - «Εσένα που σε ενοχλεί η φωνή της...» (pic)


Νέα ανάρτηση που θα συζητηθεί από τον Χρήστο Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ανελλειπώς στο πλευρό της συντρόφου του, Ασημίνας Χατζηανδρέου, στέκεται ο Χρήστος Δάντης, μέσω αναρτήσεων που κάνει για εκείνη και το Survivor.




Την Κυριακή (11/2), ο τραγουδιστής ξέσπασε για τα λόγια του Γιώργου Ταλάντσεβ για τη σύντροφό του. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, πικραμένος από το γεγονός πως δε βρίσκεται εκείνος στο ριάλιτι, ενώ εκείνη είχε παραβιάσει τους κανόνες, ανέφερε πως δεν μπορεί να τη βλέπει, ενώ σχολίασε και τα κιλά της.

Η αιχμηρή ανάρτηση του Χρήστου Δάντη εναντίον του Γιώργου Ταλάντσεβ



Ο Χρήστος Δάντης, από τη μεριά του, έκανε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας του, ενώ μάλιστα τον χαρακτηρίρισε «χαζούλη».

«Μαζί σου φωνακλού!! Εσένα που σε ενοχλεί η φωνή της Ασημίνας και λες "φωνάζει στην τηλεόραση, να ουρλιάζει κλπ", έχεις ρωτήσει κανέναν αν μας ενοχλεί η λεπτή φωνούλα σου γραφικέ μου χαζούλη; Γιατί για να βγαίνει κάποιος ή κάποιοι επισταμένα και να μιλούν κατά ενός και μόνο ατόμου, μόνο χαζούληδες μπορεί να είναι, καθώς το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν το άτομο αυτό δημοφιλέστερο», έγραψε χαρακτηριστικά.






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.