Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Νέος έpωτας στο παιχνίδι ανάμεσα σε παίκτες


Έχουν και οι δύο σχέση στην Ελλάδα - Οι πρώτες πληροφορίες, ποιοι παίκτες είναι

Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά τις τελευταίες ημέρες και η "χημεία" τους φάνηκε ξεκάθαρα στην κάμερα, με συνέπεια όσοι κοντινοί τους παρακολουθούσαν πίσω στην Αθήνα να έχουν... παγώσει
 



Τα πρώτα μηνύματα τα είχαμε πάρει εδώ και μέρες, αφού ένα νέο Survivor spoiler είχε «σκάσει μύτη» και έκανε λόγο για τον πρώτο έρωτα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι δύο παίκτες κρατάνε μια απόσταση μπροστά στις κάμερες, φαίνεται όμως ότι όσο περνάει ο καιρός και αν δεν αποχωρήσει ο ένας απο τους δύο τότε, ίσως να έχουμε τους επόμενους Βασάλο και Βαλαβάνη του Survivor 2024, ή τους Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηΐδα Ανδριώτου για πιο πρόσφατους!



Οι διαρροές κάνουν λόγο για βόλτες μέσα στο δάσος, με την πρόφαση ότι ψάχνουν καρύδες και ξύλα. Αυτό άλλωστε το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει και στα προηγούμενα Survivor με αποκορύφωμα το περσινό που είχαμε την περιβόητη καλύβα με τα παράνομα ζευγάρια.
Ποιο είναι το πρώτο «ζευγάρι» του Survivor 2024;

Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε για ποιους αναφέρει το Survivor spoiler. Θα σας αποκαλύψουμε ότι μιλάμε για έναν έρωτα στην ομάδα των Μαχητών, αλλά θα σας ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα αναφέρουμε τα ονόματα των δύο παικτών για πολλούς λόγους.



Αν είναι να φανεί κάτι, που ήδη απο χτες είδαμε να συμβαίνει, όταν ο παίκτης άρχιζε να στηρίζει εντυπωσιακά την παίκτρια, θα το δούμε σύντομα.

Το πρόβλημα είναι οι απ’ έξω τι θα κάνουν;… γιατί απ’ ότι μαθαίνουμε υπάρχουν και οι απ’ έξω που βλέπουν τηλεόραση!
Πηγή: tvfreaks.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.