Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 13/2: Αυτή είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο -  Αυτή είναι η 3η υποψήφια προς αποχώρηση!

Η σημερινή μέρα στο Survivor έχει δύο υποψήφιους προς αποχώρηση. Οι εξελίξεις είναι πολλές, τα Survivor spoiler περιορισμένα. Ωστόσο, το ποιος θα είναι 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι οριστικό και κλειδωμένο.




Τι θα δούμε απόψε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Πολλά και διάφορα σε μια δύσκολη μέρα για πληροφορίες. Ας ελπίσουμε να έχουν πάει όλα καλά. Σε όλα τα μέτωπα. Από το ποιος κερδίζει την 3η ασυλία, μέχρι τον MVP και όλα τα συναφή. Θα φανεί στο χειροκρότημα που λέμε.

Πάντως, μερικά πράγματα είναι κλειδωμένα και δεδομένα. Ένα από αυτά είναι το ποια θα είναι η 3η παίκτρια που θα ακούσει το όνομά της για αποχώρηση. Σας είχαμε πει ποια είναι το μεγάλο φαβορί για να είναι υποψήφια προς αποχώρηση και αυτό επιβεβαιώνεται. Η Μαρία Αντωνά είναι η 3η υποψήφια για να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.



Ζωή Ασουμανάκη, Όλγα Πηλιάκη και Μαρία Αντωνά είναι οι τρεις υποψήφιες και η έκπληξη θα είναι η 4η. Ειδικά αν επιβεβαιωθούν όλα όσα έχουμε μάθει. Διότι, Ασημίνα ή Δαλάκα δεν γλιτώνουν.

Βέβαια, Ασημίνα και Δαλάκα θα είναι δυνατές και θα επιβιώσουν αγωνιστικά. Στις υπόλοιπες τρεις θα έχουμε τεράστιο ντέρμπι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.