Ads Top

«Το έμαθα από την τηλεόραση, η Όλγα έχει σοβαρό θέμα...» - Η πρώτη ανάρτηση Στέλιου Χανταμπάκη για την αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη (pic)


Δεν ήξερε τίποτα ούτε ο Στέλιος Χανταμπάκης - Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε εκτός Survivor
Την πρώτη του ανάρτηση μετά την ξαφνική αποχώρηση της συζύγου του, Όλγας Πηλιάκη, από το Survivor 2024 έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης.




Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αντιμετώπισε θέμα υγείας με τον αυχένα της και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να αποχωρήσει.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης θέλησε να αναφερθεί στις ενοχλήσεις που ένιωθε η σύζυγός του αλλά και να ευχαριστήσει όλους όσους την στήριξαν.

«Η Όλγα έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα από παλιό τραυματισμό στον αυχένα όπου με τα αγωνίσματα εμφανίστηκαν κάποιες ενοχλήσεις.



Πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν πως η γιατρός και η παραγωγή για το καλό της Όλγας και σε συμφωνία με την ίδια αποφάσισαν να μην συνεχίσει στο Survivor.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση!



Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τη στήριξή σας αυτούς τους δύο μήνες στην Όλγα αλλά και σε εμένα. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά και δεν είναι κάτι σοβαρό! Εύχομαι όλα τα καλά σε εσάς και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι.

Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και φυσικά σε όλα τα παιδιά υγεία!».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.