Ads Top

J2us Παρασκήνια 22/2: Τα 17 καμαρίνια, τα 34 άτομα και ο τρόπος που μοιράστηκαν (vid)


Χαμός στα παρασκήνια του J2us - Ποιος έχει πάρει το μεγαλύτερο μόνος του και ποιοι μοιράζονται τα δικά τους με άλλους

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου 17/2 μέσα από την συχνότητα του ALPHA το λαμπερό show του Νίκου Κοκλώνη, J2us, με 17 ζευγάρια - φωτιά! Λαμπερά ονόματα, εντυπωσιακές παρουσίες και πάει λέγοντας...




Aπάρχει ανάμεσα στους συμμετέχοντες ένα ζευγάρι που κρατά κρυφό τον έρωτά του, σήμερα θα σας μιλήσει για τα παρασκήνια και πιο συγκεκριμένα για τα καμαρίνια των 34 αυτών ατόμων που μέχρι στιγμής συνυπάρχουν!

J2us: Τι συμβαίνει στα backstage του show



Η Άντζελα Δημητρίου επιλέχθηκε να είναι μόνη της στο καμαρίνι της στα backstage του J2US. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος συγκατοικεί και στο καμαρίνι του με τη γυναίκα του Γαλάτεια Βασιλειάδη. Επίσης η Σοφία Κουρτίδου συγκατοικεί με τον σύντροφό της και στη ζωή, Γιάννη Σεβδικαλή.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συγκατοικεί με την Τάνια Μπρεάζου, η Τζοάν με τη Δάφνη Λόρενς, μιας και είναι και οι δυο τους από την ίδια δισκογραφική. Η Αλίνα Κοτσοβούλου κάνει παρέα στο καμαρίνι με την Μπάγια Αντωνοπούλου.



Η Τραϊάνα Ανανία συντροφεύει τον Δημήτρη Κόκοτα στο ίδιο καμαρίνι. Τα δύο παιδιά του Fame story, Σωτήρης και Φειδίας είναι και εκείνοι μαζί στο ίδιο καμαρίνι. Υπάρχει ακόμη μια αχώριστη τριάδα που αποτελείται αποκλειστικά από κορίτσια, αυτές είναι η Μαλού, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Χριστίνα Μηλιού.

Από την άλλη, όσον αφορά τα αγόρια της παρέας Θανάσης Πάτρας με Στάθη Σχίζα. Ακολουθούν Μανώλης Κλωνάρης και Γιώργος Αμούτζας, Ίαν Στράτης με Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και το δημοσιογραφικό δίδυμο Χρήστος Κούτρας με Στέλιο Δρουμαλιά.

Τέλος, Η Στέλλα Κονιτοπούλου με τη Ζωή Παπαδοπούλου μοιράζονται το ίδιο καμαρίνι, ο Χρίστος Αντωνιάδης με Πέτρο Ίμβριο, ο Γιάννης Ξανθοπούλος με τον Ραφαήλ Καρυωτάκη και η Δώρα Παντέλη με τη Φαίη Ρουμπίνη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.