Ads Top

Η πρώτη αντίδραση του Ολυμπιακού μετά την απόφαση του CAS!


Από τον Ολυμπιακό αισθάνονται δικαίωση για την επιστροφή του βαθμού από τον CAS για την υπόθεση του τραυματισμού του Χουάνκαρ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

To CAS ανακοίνωσε την απόφασή του σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το μεταξύ τους ντέρμπι που διεκόπη για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και αποφάσισε:




  • Ο αγώνας δεν συνεχίζεται.
  • Το ντέρμπι κατακυρώνεται στον Παναθηναϊκό, που κρατάει τους τρεις βαθμούς.
  • Ο Ολυμπιακός παίρνει πίσω τον έναν βαθμο που του είχε αφαιρεθεί.

Από τον Ολυμπιακό αισθάνονται δικαίωση, καθώς πήραν πίσω έναν βαθμό, ο οποίος κατακτήθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, από τους ερυθρόλευκους θεωρούν πως δεν θα έπρεπε το παιχνίδι να κατακυρωθεί στους πρασίνους.



Επιπλέον, οι Πειραιώτες αισθάνονται δικαιωμένοι για την απόφασή τους να κυνηγήσουν στο CAS την υπόθεση. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχε αλλάξει τίποτα και ο βαθμός, ο οποίος κερδήθηκε στο γήπεδο, θα χανόταν.

Επιπλέον, θεωρούν πως η απόφαση του CAS έρχεται σε αντίθεση με αυτές των ελληνικών πειθαρχικών οργάνων, που αποφάσισαν να αφαιρέσουν έναν βαθμό από τους ερυθρόλευκους.

Θυμίζουμε πως πλέον, μία αγωνιστική πριν από την έναρξη των playoffs, ο Ολυμπιακός έχει 54 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από την κορυφή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.