Ads Top

Λουτσέσκου: «Όταν δεν μπορείς να νικήσεις, καλύτερα να μη χάσεις..»


Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Μεγάλος κερδισμένος του ντέρμπι «δικεφάλων» ήταν ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League, μετά και την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 με την ΑΕΚ στην Τούμπα.




Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο με βάση την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο, τονίζοντας πως σε τέτοιες περιπτώσεις αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, τότε δεν πρέπει να το χάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:



«Έχω δυο απόψεις, η μία είναι επαγγελματική, Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σκληρή και physical ομάδα και σε κάθε περίπτωση αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, δεν πρέπει να το χάσεις. Από την άλλη συναισθηματικά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερα πράγματα, ήταν ισορροπημένο παιχνίδι. Είχαμε περισσότερες φάσεις στο δεύτερο μέρος. Θα μπορούσαμε να πάρουμε 2 έξτρα βαθμούς, αλλά πήραμε τον έναν.

Δεν περίμενα το σημερινό παιχνίδι για να κρίνω αν είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και απομένουν 14 ματς, μαζί με τα playoffs. Κάθε παιχνίδι είναι μάχη. Μετά την Άιντραχτ ήμασταν χαρούμενοι που περάσαμε στην επόμενη φάση του Conference και δεν θα είχαμε τον Φλεβάρη παιχνίδια. Είχαμε την ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, πρέπει να την αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση και να συνεχίσουμε».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.