Ads Top

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η ηλικία, η καταγωγή, η σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα


Όλα όσα δεν ξέρετε για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Κανείς δεν γνώριζε για την καταγωγή του - Πώς χώρισαν με την Κατερίνα Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης κατάγεται από μια πολύ μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια και δεν είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, προτού μπει στην ζωή του η Κατερίνα Καινούργιου. 




Το ζευγάρι ήταν μαζί για χρόνια, χώρισε αλλά βρέθηκε πρόσφατα μαζί στην Ρώμη και όπως είναι αναμενόμενο, αναζητήσεις για την ηλικία, το βιογραφικό και το Instagram του, έχουν πάρει φωτιά. Πάμε να δούμε λοιπόν, ποιος είναι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης...

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η ηλικία και οι σπουδές



Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι γεννημένος στις 18 Απριλίου, η ηλικία του είναι 31 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Κριού.

Το πλήρες όνομά του είναι Φίλιππος Τσαγκρίδης – Παναγόπουλος και είναι γόνος οικογένειας εφοπλιστών.



Έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Menlo στην Καλιφόρνια διοίκηση επιχειρήσεων, οικονομικών και διεθνών σπουδών και έχει μεταπτυχιακό στις ναυτιλιακές σπουδές. Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αγαπά πολύ την σύγχρονη τέχνη και κατά πάσα πιθανότητα πήρε το γονίδιο αυτό από τη μητέρα του, Ειρήνη Παναγοπούλου, η οποία ασχολείται και με τη συλλογή έργων τέχνης.

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης γνωρίστηκε με την Κατερίνα Καινούργιου το 2019 μέσω κοινού τους φίλου και γρήγορα έγιναν ζευγάρι. 

Ο επιχειρηματίας είναι πιο «κλειστός» όσον αφορά τις συνεντεύξεις που δίνει, και μάλιστα δεν είναι και ιδιαίτερα ενεργός στα social media και το Instagram. 

Η Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη, έχει αναφερθεί πολλές φορές σε εκείνον μέσα από την εκπομπή της, ενώ σε συνέντευξή που είχε δώσει στο «Καλό Μεσημεράκι» είχε μιλήσει με πολύ όμορφα λόγια για τον Φίλιππο λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι πάρα πολύ καλό παιδί και ο καλύτερος άνθρωπος που έχει γνωρίσει. 

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης έμεναν μαζί και είχαν και ένα σκυλάκι, τον οποίο μετά τον χωρισμό τους αποχωρίστηκε η παρουσιάστρια, αφού ο Φίλιππος το πήρε μαζί του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, οι δυο τους πήγαν μαζί στην Ρώμη, και έκτοτε τα σενάρια για επανασύνδεση έχουν φουντώσει. Φυσικά, μόνο ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά έχει συμβεί...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.