Ads Top

Το νέο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού στην εποχή Μεντιλιμπάρ!


Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ αναμένεται πιθανότατα το Σάββατο (10/2) στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό και θα έχει μαζί του και τρεις συνεργάτες του.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.




Η άφιξή του αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, να πραγματοποιηθεί το Σάββατο (10/2). Ο Ισπανός κόουτς θα έχει μαζί του και τρεις συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα, βοηθός προπονητής, θα είναι ο Φραν Ρίκο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στη Σεβίλλη. Ο 36χρονος έχει εργαστεί επίσης σε Έιμπαρ και Χιχόν.



Γυμναστής θα είναι ο Τόνι Ρουίθ. Ο 54χρονος έχει συνεργαστεί με τον Μεντιλιμπάρ σχεδόν σε όλες τις φάσεις της καριέρας του νέου κόουτς των ερυθρόλευκων, από την Έιμπαρ, την Μπιλμπάο, μέχι την Αλαβές και τη Σεβίλλη.

Επιπλέον, θα έχει μαζί του και έναν αναλυτή, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Τέλος, παραμένει στη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης, ο Χρήστος Μουρίκης, ενώ επιστρέφει ως προπονητής τερματοφυλάκων ο Παναγιώτης Αγριογιάννης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.