Ads Top

Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω τι συνέβαινε στον Ολυμπιακό πριν έρθω αλλά τώρα..»


Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στο flash interview για τη φιλοσοφία του την οποία εφάρμοσε στον αγώνα της Τούμπας και οδήγησε στον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 4-1 στην Τούμπα και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο αυτή επετεύχθη.




"Το 1ο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Βάλαμε πρώτοι γκολ κι αναγκάστηκαν να βγουν. Εμείς πιέζαμε ψηλά, αυτοί ρίσκαραν. Βγήκαμε στην κόντρα και βρήκαμε δύο γκολ. Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε με την πίεση που είχαμε", δήλωσε αρχικά στο flash interview της Novasports.



"Δεν ξέρω τι συνέβαινε στον Ολυμπιακό πριν έρθω, έχω ιδέα τι θέλω να εφαρμόσω αυτήν τη στιγμή. Θέλω να παίζουμε επιθετικά και να πατάμε στο γήπεδο του αντιπάλου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ακόμα κι αν είσαι στο γήπεδο του αντιπάλου, πρέπει να αμύνεσαι αποτελεσματικά. Αν το κάνεις, τότε έχεις αποτελέσματα όπως αυτό που είδαμε απόψε".



"Το να παίζεις κάθε τρεις μέρες είναι χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων, όσων παίζουν στην Ευρώπη ξέρουν. Σίγουρα είναι κουραστικό, οι παίκτες τελειώνουν δυνατά και είναι πολύ κουρασμένοι σε κάθε παιχνίδι, αλλά έτσι είναι η κατάσταση και θα την αποδεχθούμε".

Όσο για το τι είπε στους παίκτες του, απάντησε: "Μόνο συγχαρητήρια. Όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι, τίποτε άλλο".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.