Ads Top

Η τρομερή δήλωση Μεντιλίμπαρ για το «Γ. Καραϊσκάκης»!


Ευχαριστημένος μετά τη νίκη της ομάδας του ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Φερεντσβάρος στο «Γ. Καραϊσκάκης», χάρη στο μοναδικό γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. 




Μιλώντας μετά το παιχνίδι του Europa Conference League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον κόσμο του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

Για το αν είδε ότι ήθελε στο παιχνίδι: «Λίγο όχι πολύ. Νομίζω πως είχαμε καλύτερη τοποθέτηση και καλύτερη αυτοπεποίθηση. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και αυτό προσπαθούμε, αλλά θέλουμε χρόνο τον οποίο δεν έχουμε».



Για τη ρεβανς: «Θα προσπαθήσουμε να μπούμε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο. Θα δουλέψουμε κάποιες έννοιες. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε βελτιωμένοι και να κάνουμε πράγματα που δεν κάναμε σήμερα».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμουν αυτό το παιχνίδι. Σκεφτόμουν μόνο αυτό το ματς και για αυτό επέλεξα τους καλύτερους παίκτες. Χρησιμοποίησα τις λίγες ημέρες που ήμουν εδώ για να επιλέξω τους καλύτερους παίκτες και δεν σκεφτόμουν το επόμενο ματς». 



Για τις αλλαγές: «Όχι μόνο οι αλλαγές, αλλάξαμε γενικά το παιχνίδι διότι είδαμε την κούραση της Φερεντσβάρος. Εμείς βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος ενώ η Φερεντσβάρος είχε πέσει από άποψης φυσικής κατάστασης».

Για το αν σκέφτεται το 4-4-2: «Παρόλο που υπήρχαν δύο επιθετικοί δεν είχαμε ιδέα να παίξουμε έτσι. Σκοπός ήταν να υπάρχει ένας δεύτερος παίκτης που θα βοηθήσει τον πρώτο, για αυτό και μπήκε ο Γιόβετιτς».

Για το πως κατάφερε να ελευθερώσει τον Φορτούνη: «Ενενήντα λεπτά είναι πολύς χρόνος και για αυτό ένα ματς χωρίζεται σε πολλά παιχνίδια. Η Φερεντσβάρος λόγω της κούρασης σταμάτησε να μαρκάρει από κοντά και του άφησε την ελευθερία. Όταν τον άφησε ελεύθερο, εκείνος κατάφερε να το εκμεταλλευτεί».

Για το γεμάτο «Καραϊσκάκης»: «Φυσικά και φαίνεται έντονα η διαφορά. Όταν η φωνή μου δεν φτάνει στους παίκτες καταλαβαίνω πως ο θόρυβος είναι μεγάλος. Με τη βοήθεια του κόσμου οι παίκτες πίστευαν ότι θα τα καταφέρουν και τελικά το έκαναν».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.