Ads Top

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Αυτό είναι το νέο «χρυσό» συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό


Αυτά τα χρήματα προβλέπει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε στον Ολυμπιακό

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης υπέγραψε για άλλα δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό. Λίγο αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από όλα τα ελληνικά μέσα. Ποιες είναι οι οικονομικές απολαβές που προβλέπει η νέα συμφωνία του Έλληνα γκολκίπερ.




Το συγκεκριμένο θέμα το παρακολουθήσαμε στενά. Υπήρξε πληροφόρηση για το πώς κινείται τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μέχρι να φτάσουμε στην οριστική συμφωνία. Υπήρξαν παλινωδίες. Εκατέρωθεν.

Μόνο που αμφότερες οι πλευρές έμειναν πιστές. Δεν έδωσαν δικαιώματα ακόμη και όταν ο Πασχαλάκης έβγαλε υπερβολή στα «θέλω» του. 



Ούτε όταν ο Ολυμπιακός έκανε τον δύσκολο αναζητώντας και άλλες λύσεις τη στιγμή που είχε την καλύτερη μέσα στα χέρια του.

Εν τέλει, βρέθηκε η χρυσή φόρμουλα, όπως αναφέραμε πρώτοι και ο Νο1 του Ολυμπιακού συμφώνησε να επεκτείνει την συνεργασία του για δύο ακόμη χρόνια. Βάσει πηγών μας, ο άνθρωπος που εμφανίστηκε στη ζωή των «ερυθρολεύκων» τον Σεπτέμβριο του 2022 με σχεδόν 3 κατοστάρικα πλέον θα αμείβεται με 800.000 ευρώ τον χρόνο!



Αυτό είναι το συμβόλαιο που ήθελε και αξίωνε ο Έλληνας γκολκόπερ θεωρώντας πως θα του δώσει κλειδί του βασικού γκολκίπερ. 

Περισσότερο αυτό ήθελε: Να ξέρει πως δεν θα αφήσει… χώρο για να μείνει δεύτερος. Με το σπαθί του μια και ο Πασχαλάκης δεν έχει κερδίσει ΜΟΝΟ την εκτίμηση στο γήπεδο με τα «γάντια», στα αποδυτήρια με την προσωπικότητά του, αλλά και της εξέδρας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.