Ads Top

Τέμπη - Γιώργος Λιάγκας: «Κόλαφος» ο Λιάγκας για τα ονόματα των 57 θυμάτων που σβήστηκαν στο Σύνταγμα - «Είναι σαν να τους ξανασκοτώνεις, ντροπή!»


Είπε αυτό που σκέφτεται όλη η Ελλάδα σήμερα.. Δεν υπάρχουν λόγια με αυτό που έγινε χθες βράδυ.. 

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά το σβήσιμο των ονομάτων των 57 θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη.




Υπενθυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της νύχτας, συνεργείο καθαρσιμού του Δήμου Αθηναίων έσβησε τα ονόματα που είχαν γραφτεί με κόκκινη μπογιά μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Για το γεγονός απάντησε μίλησε η αντιδήμαρχος καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων, Ρωξάνη Μπέη, στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 29/2. Η ίδια τόνισε ότι δεν δόθηκε καμία τέτοια εντολή.



Το ξέσπαμα του Γιώργου Λιάγκα για το σβήσιμο των ονομάτων των 57 θυμάτων

Με αφορμή λοιπόν το σχετικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 29/2, μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας, ξέσπασε για την ενέργεια αυτή, τον τονίζοντας ότι ήταν ντροπή που συνέβη το συγκεκριμένο γεγονός.



«Ντροπή κυρίες και κύριοι, ντροπή! Είτε φταίει ο δήμαρχος, είτε η αντιδήμαρχος ή ακόμα και αυτός ο άνθρωπος να πήρε μόνος του την πρωτοβουλία, ντροπή! Δεν το κάνεις. Είναι σαν να τους ξανασκοτώνεις. Όταν πάτε και σβήνετε βίαια τα ονόματα, που έτσι κι αλλιώς θα τα έσβηνε ο χρόνος, η βροχή, η φθορά, τα πατήματα των περαστικών, είναι σαν να τους ξανασκοτώνεις. Ντροπή! Ενσυναίσθηση λέγεται, που δεν υπάρχει στη χώρα αυτή», είπε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.