Ads Top

Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: Ο Μαρτίκας «δικάζει» την Αντωνά: «Δεν την αναγνώρισα, το μακιγιάζ είναι...»


Η δήλωση όλο νόημα Σπύρου Μαρτίκα για την Μαρία Αντωνά..

Ο Σπύρος Μαρτίκας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 18/1 με τον φαρμακοποιό να σχολιάζει τις εξελίξεις του Survivor 2024 και το αν έχει δεχτεί πρόταση από την παραγωγή να συμμετάσχει.



Στο ''στόχαστρο'' του πρώην παίκτη μπήκαν αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ρίχνοντας μια σπόντα μετά τα όσα συνέβησαν με τις δύο κοπέλες πέρυσι κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μαρτίκας ερωτήθηκε και για τη Μαρία Αντωνά και το πως τη βλέπει μέσα στο παιχνίδι. 




Ο ίδιος λοιπόν απάντησε αρκετά αιχμηρά σχολιάζοντας όχι τις αθλητικές της επιδόσεις, αλλά την εξωτερική της εμφάνιση.

Το σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα για τη Μαρία Αντωνά και το Survivor 2024



«Τα επεισόδια δε μου άφησαν μέχρι τώρα κάτι ιδιαίτερο. Ούτε σε θέμα ριάλιτι, αλλά ούτε και αγωνιστικά. Πιστεύω η εξέλιξη να είναι διαφορετική για να τονωθεί λίγο η τηλεθέαση.

Το Survivor έχει γίνει καριέρα για τη Δαλάκα. Έτσι και εκείνη για 4η φορά είναι μια επαγγελματίας παίκτρια Survivor. Χρωστάει το περσινό και οφείλει να το παίξει τίμια απέναντι στους οπαδούς της.

Στην αρχή η Μαρία Αντωνά ήταν αγνώριστη, μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας είναι το μακιγιάζ», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.