Ads Top

Ζαλίζει η αμοιβή του: Τόσα λεφτά έπαιρνε ο Σάκης Κατσούλης από το Survivor


Στο νέο κατάστημα εστίασης που ετοιμάζει ο Σάκης Κατσούλης βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» η Χριστιάνα Κοχλατζή.

Ο νικητής του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί.




«Δεν δέχτηκα πρόταση για αυτό τον κύκλο και νομίζω είναι απόλυτα φυσιολογικό. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτό το Survivor, έχω συμμετάσχει σε δύο μέσα σε τρεις χρονιές και έχω καταφέρει να κερδίσω και τα δύο Survivor. Οπότε για εμένα το πρόγραμμα θα πρέπει να έχει μια ροή, να συνεχίσει και να δούμε νέους παίκτες», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Νομίζω είναι κάτι που δεν προγραμματίζεται και όχι τόσο το κομμάτι τον γάμο, αλλά για το κομμάτι του παιδιού, σίγουρα. Νομίζω όμως, είναι κάτι το οποίο έρχεται, είμαστε και οι δύο έτοιμοι να κάνουμε αυτό το βήμα, μακάρι να έρθει. Όσον αφορά την πρόταση γάμου, δεν είναι ώρα να το αποκαλύψω, όταν την κάνω θα το δείτε».



«Εγώ είμαι ρομαντικός αλλά η Μαριαλένα είναι δυναμική. Θα πρέπει να βρω κάτι στην μέση να είναι ρομαντικό αλλά και δυναμικό. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να βρω κάτι που θα την ενθουσιάσει και θα την κάνει να το θυμάται για όλη της την ζωή», πρόσθεσε ο Σάκης Κατσούλης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.